maanantai 28. toukokuuta 2012

weekend lol x')

Lauantaina, 26.5., Jaksoin kerätä luuni jä lähtee ulos vasta 14 jälkee :') Heitin hepat pihalle, mut Even jätin talliin. Meinaa lähin vääntää sil jotain koulun tapasta tohon helteeseen. Mut joo siis, varustin Even ja lämppäilin siinä jonkun aikaa. Tunti sisälsi aika paljon siirtymiä käynnistä raviin, ravista laukkaan yms. Evellä oli aika paljon virtaa ja pari kertaa se pukitti mut muuten se meni hyvin. Kevyen tunnin vedin :).

Even jälkeen nappasin vielä Wispin ja menin sillääkin vääntämään koulua kentälle. Wispin kanssa tunnin aiheena olivat kootut ja lisätyt askellajit. Wispi meni tosi hyvin. Pari kertaa sekin pukitti. Ympyöitäkin treenattiin hiukan ympyrämäisimmiksi. Wipsillä on pahatapa tehdä ympyröistä neliöitä.  Mutta. Aika kevyen tunnin vedin. AIka vähän ravasin tai laukkasin kuitenkin.

Sunnuntaina, 27.6. Heiin heposen ulos, nappasin Kapen ja lähdin sillä parin tunnin maastolenkille. Kapella oli aika paljon energiaa, mikä on ihan ymmärrettävää kun en ole sitä vähään aikaan liikuttanut. Innostus hiipumassa nääs. Siksi päätinkin antaa sen ylläpitooon. Kiinnostuneet, ottakaa yhteytä !! Mut takaisin aiheeseen. Lenkki oli ellainen että kävelin meiltä hautausmaalle. Kiersin hautaus maan ja peljtoja pitkin takaisin ja Kape tarhaan. Video tulessa kunhan löydän musan :)


Homehduin jonkun aikaa sisällä ennen kuin lähdin hyppäämään Cassulla. Ensin mentiin yhtä pystyä muta kohta llaitoin sarjan joka oli keskimäärin 20cm ja 90cm :) Cassu intoili ja kuumui aika paljon :') Tiputuksia ei tullut paljoakaan.

Tänään en sitten ratsastanut ollennkaan vaan menin pappikselle kuvailemaan :) Ihana ilma vaikka tuulikin aika paljon :'D Ihan kivoja kuvia tuli otettua! Sori kuvien määrä:')
Juups näin siis tällä kertaa :')

3 kommenttia:

  1. Hei meill ois tilaa tallis ... jaa ooisin kiinnostunu ottaaa kapen yllä pitoon?? jos sopii kentät ja talli hyväs kunnos tms.

    VastaaPoista