torstai 24. toukokuuta 2012

Kevättä ilmassa !

Awwwww... Eli pitkän odotuksen jälkeen KEVÄT on täällä. Tai no siis onhan se ollut jo jonkun aikaa mutta nyt on oikein ... miten sen sanoisi... ihana loppukevät <33 Mut joo aattelin ny kirjotella aika pitkästä aikaa :') Kun huomenna en kuitenkaan kepruilla ehdi kun on ratsastus oikeilla.
Yritän panostaa nyt vähän enemmän tähän postaukseen ettei tulisi vain jotain parin lauseen postausta (:

21.2. Nappasin Even tallista ja suuntasin pappikselle ft. Viltsu. No oikeestaan ennen pappista väänsin vähän koulua tuossa sorakentällä. Kamera oli mukana pappiksella -  ja tietty jalusta - ja jonkun verran sain videomateriaalia. Viltuslla ei ollu hevosta kun sillä oli haava jalassa ja kaikkee jännää :') Mut joo siis aivan jäätävän paljon oli vesi lämmenny sunnuntaista! Siis olisin halunnu men uimaa.. mut olisin tullu kipeeks ni en viittiny x) Siin sit Even kaa hypittii sit sin jorpakkoon jonkun verran ja tuloksena oli aika märkä heppa ja vaatteet :') Viltsu otti kuviakin ja aika henkevii niistki tuli xD Sit lähettiin jonkun ajan pääst meil ja katottii Supernaturalii :)). Hepat oli pihalla koko ajan ja ne mä hainn joskus 19 jälkee pois.
22.2. Sit päätin hypätä vähän Spartalla. Lämpässä ihan perus ravi- ja laukkaympyrät + tietty käynnissä pari volttia. Ihan perus lämppä. Ei mitään ihmeellistä säätöä. Alotin hyppäämisen 20cm ja lopulta ne esteet oliki 100cm. Hypätiin rataa joka vaihtu vähän väliä. Alussa menin ristikko --> 20cm --> 30cm -> 40cm. Nostelin pari kertaa ja tietty kuvasin. Pääosin videoita otin :). Spartalla oli aika paljon energiaa taas vaihteeksi. Parikin kertaa se pukitteli ja kerran pukin jälkeen se lensi polvilleen. Mut en tainnu viel mainitakkaa et täytin orin uudestaan ! :) Tai no, pelkän kaulan mut kuitenkin ^^ Paremmaks meni huomattavasti!.


Itseasiassa väänsin videonkin tästä päivästä :D Aika kulunu musa ja tahditukset kusee.. huomaa kyl et ethty paris tunnin, vaiks kylläki aika jaettu kahteen päivään :')


No, sitten 23.5. en ehtyni keppistelemään ollenkaan ! Lähin Viltsun kanssa Poksulle. Mä toimin kylläkin vain kuvaajana kun ekaa kertaa olin eikä mitään kokemusta länkkäristä x) Viltsu meni kentällä kaikkee ihan perus juttua :) Ennen selkään menemistä Viltsu juoksutti Poksun. Pari kertaa Poksu pukitteli ja kaikkee ja sain aika jännii kuvii niist :--D Sen jälkee ku Viltsu oli ridannu Poksun, se otti Poksulta varusteet pois ja anto ruunan piehtaroida. Aika söpöi kuvii tuli :> Mut Viltsun ja Poksun juttuja voi seurata täältä.

Tänään sitten  heitin ponit pihalle ja nappasin Hoppnetin ja vedin sillä koulua. Ihan sileen tunnin menin siis. Ei puomeja eikä esteitä. Vain koulua. Aika paljon keski- ja pääty-ympyröiä treenattiin. Voltteja ja pohkeenväistöjäkin tuli mentyä :). Alotettiin aika hyvällä lämpällä. Kun otin ohjat aloin menee pysähdyksii uralla. Vaihdoin suunnan ja aloin menee pitkillä sivuilla pohkeenväistöä. Jossain kohtaa alotin sellasen tehtävän et pääty-ympyrä ravissa --> käyntiä kulmaan --> ravi voltti --> käyntiä --> keskiympyrä ravissa --> käyntiä kulmaan -> voltti ravissa --> käyntiä -- pääty-ympyrä ravissa --> käyntiä kulmaan --> ravissa voltti --> käyntiä --> keskiympyrä. Aika jännää oli xD Hoppnet meni tosi hyvin. Pari kertaa pukitti ja kaahas mut ei mitään sen kamalempaa. Tänään oli itseasiassa aika viilee ilma kun tuuli ni en viittinykkää ratsastaa pelkäl topil :/ Hepat on edelleen ulkona nyt kun kurjotan tätä enkä millään jaksas men hakee niit mut elämä on :/

Jees, tällänen tälläkertaa :) Hiukan enemmän kuvia :) Onneks xD Enää viikko koulua <3 Lauantaina haetaan torkat ja mulla on tasan 2 viikon päästä synttärit! :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti