torstai 17. toukokuuta 2012

Valmentautumista :')

14.5. En tosiaankaan ehtiny ees vilkasee kepruja kun eka oli untikorvaus ja sit lähin tallille yhen luokkakaverin kaa. Siellä ratsastelin sellasella Maitsulla joka oli vaan 140cm korkee eli jalat roikku aika pahasti yli ;) Tää mun luokkakaveri piti mulle tunia ja sit jossain kohtaa se laitto yhen kavaletin siihen joka oli eka ristikko kunnes se nostettii pystyks. Mun kaveri sit meni sellasella Rikulla jossain kohtaa kans ku oltii maastossa ehkä 2 sek. Itseasiassa Riku oli kokoajan pihalla ku Maitsu panikoi yssin ): Sit 20.00 aikaa kotiin :)

15.5. Viltsu tuli meille Apatialla ja me sit hypättiin :') Miä menin Wipsillä. Alotettiin ihan pystyllä ja 40cm. Loppujen lopulta este oli sit nousuokseri ja esteitten korkeus oli 80cm ja 100cm. Wispi meni hyvin ja jossain kohtaa kengätkin katos jalasta mut joo :) Joku hiukan yli tunti ehittiin ratsastaa.
16.5. Sit mä nappasin Cassun tallista ja täytin sen uusiks :) Paljon ei muuttunu mut patari katos! Ja sehän oli tarkotuskin. Mut joo, sit viel enne ku menin ratsastaa kokosin Cassulle uudet suitset. Cassulla päätin vääntää etupihalla vähän koulua. Ori meni hyvin mut välillä se vähän kaahas x) Kuuntelin kokoajan musaa joka johti siihen et aloin vetää küreja. Mut vedin vaa yhen mut en kuvannu sitä :/ Itseasiassa, tuli väännettyä videokin kyseisestä ridailusta ! :)


Tässä sit tää video ! :)
Sori laatu !

Tänään sit, oli helatorstai, vapaata koulusta ja päivä pyhitettynä keppareille! Shara tuli meille mukanaan Jumbo ja Vihje. Ekaks mentiin vetää vähän koulua Spartalla ja Vihjeellä. Mentiin tohon läheiselle asfaltti alueelle kun nurmikenttä oli mäkä ja sorakentällä kaks autoo :/ Ekaks hiottiin pareja küreja jotta ne joskus valmistuis ! :) Sit käytii nopeesti syömäs ja sit haettiin tallista Eve ja Shara otti Jumbon. Alettiin hyppäämään näillä eväillä. Ekaks mentiin tylsää pystyy. Siit ku oltii hypättu 60cm tehtiin okseri joka oli sit 30cm ja 50cm. Nousuokseri oli taas kyseessä. Jossain kohtaa oli myös tasaokseri. SIt ku oltiin hypättu nousuokseri 80cm ja 90cm, laitettiin trippeli. Se oli sit 20cm, 40cm ja 60cm. Hypittii jonku aikaa ja otettii pätkää Sharan slow motion asetuksella. Tuli aika jänniä :') Kerättii esteet poies, vietii Eve talliin ja napattiin mukaamme Wipsi ja Cassu maastoon. Pappikselle suunnattiin vähän päästelemään. Siel oltii sit jonku aikaa. Kun oltiin tultu takas, viety hepat talliin ni me lähettii juomaa sitruuna colaa ja kattoo Supernaturalii <3 melkee 2 jaksoo ehittii kattoo enne ku Sharan noutaja saapu. Shara lähti noin 18:20 :)
Ja otsikko tulee siitä kun valmentauduin Kht Artemisin kisoihin jos joku ei kässänny :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti