sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kisat ja muuta säätöö :'D

3.5. Olin Viltsun luona kht Renhetissä hhyppäämässä ft. Cassuponski :) Viltsu hyppäsi uudella pv-tammallaan Apatialla :)

5.5. Sit olikin nää kisat ! (: Luokkina oli puomi-20cm, 30-50cm, 40-60cm, 70-80cm ja H:C :) Eka luokka pidettiin nurmikentällä mutta sitten todettiin et se on nii liukas ja märkä et me siirryttiin soralle :) Siellä it jatkettii tyyliluokalla. Esteluokat oli ohi noin 2 ja ½ tunnissa :) Ja sit siihen vielä H:C, et kisat kesti joku 3 h yhteensä :)) Myytyä sain yhden tiedottoman, riimun ja riimunnarun seka kepin ja täytteet siihen tiedottomaan et 20€ voitta (: Kisaajina oli Viltsu, Alisa, Emmi, Niisku, Repsa ja Nellie :)

(c) Viltsuh.
(c) Viltsuh.

(c) Alisa

Sit kisojen jälkeen kun Emmi, Niisku ja Repsa oli lähteny, lähettiin lopun porukan kaa pappikselle :--D Mä nappasin tallista Spartan, Shara Cassun ja Nellie Hoppnetin :) Maastoiltiin siinä sitten varmaan joku 1h ehkä :--) En muista :D: Mut joo, Alisa sit kahlas ja tälläin :) Muut ei kahlaillu :):


(c) Mä, ja tosi onnistunu omasta mielestä :--D

(c) Viltsuh.

(c) Mä, Viltun kameralla
(sama kuva Alisan blogissa)

(c) Mä, Viltsun kameralla. Hmm..
mikä ei kuulu joukkoon xD

(c) mä ja laatu <3

Aika moni kuva on jonkun muun ottama mut elämä on kun ei oo kameraa jolla ottais kuvia ... ainakaa vielä :--D Mut joo kiitos kaikille osallistujille kivoista kisoista ! Paljoin sai nauraa (tällä hetkellä vatsaliakset aivan hirveen kipeät :'D) Jonkunmoinen videon tynkäkin tulossa :)) Linkkaan tähän sitten :--)

Sit vielä kisojen jälkeen Nellie jäi meille yöski ja ekaks lähettiin saleen ostaa mässyy. Tän jälkeen ratsittiin Hoppnett ja Cassu (: Hypättiin niilläkin mut sarjaa :D Sit viel illalla 22 aikaa lähettii ilta maastoon Myyllä ja Javalla :) 6.5. Sit ratsittiin Eve ja Java (Nellien uusin poni) Ja sit kun päästiin meille, vaihdoin ponin hevoseen, Kapeen. Hypättiin siinä sitten kunnes tajusin laittaa muut ulos tarhailemaan kun aivan ihana ilma taas kerran ja vaihteeksi. Siitä ratsein Kapen loppuun ja nappasin Linan vielä liikutukseen. Sen liikutin ihan kevyesti kun kerran koulutus on vielä kesken ja myyntiinkin menossä tämä nuorukainen ! :)) Siistin tarhoja katkomalla oksia aika rajusti yms. Nellie haettiin sit 15:00 aikaan :) Mut ennen ku Nellie tultii akee liikutettii Splash ja Siili :--)Aika kuvallinen postaus mut joo :) Hauskaa oli koko viikonlopun ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti