tiistai 1. toukokuuta 2012

30.4.-1.5. :))

Piti eilen jo kirjottaa ... eilisestä :') mut ajattelit et olis viisaampaa kirjottaa kahesta päivästä :) No paras olis ollu jos olisin kirjottanu kaikista 4 päivistä keran :/ mut no jaa ..

Elien oli taas aivan upee ilma ja eivasin kaikki heboset pihalle :) Spartaa en kuitenkaan heittää ulos kun vedin sillä vähän koulua :--D Pää osin taas küreja mut en kuvannu niitä :) Spartalla touhusin varmaan joku 1h kaikkiaan (:: Anteeks mun ilme ja kaikki näis tulevis kuvissa (;

Namut aurinkolasit <3


Sit heitin Spartan tarhaan ja jatkoin Cassulla mutta pystytin yhden esteen kentälle. Alotettiin sellasesta huimasta 40cm :) Este kohos sit yli 1m kun oltiin menty jonkun aikaa. Alussa Cassu tuntu hirveen kankeelta ja jähmeeltä mut sit hiukan herättelin ponia ni kyllä se siitä sitten virkos ;)
Tänään sitten nukuin 11 asti kun valvoin yöllä kahten kun katoin Aavekuiskaajanki :) Mut joo Ratsimaan lähin sit ku Shara tuli ja ihan ekaks heitettiin taas - yllätys yllätys - hepat pihalle koska oli aivan upee ilma .. taas ! Mut joo. Eka hypättiin Kapella ja Jumbolla. Mulla on vähän jääny tää Kape kun ei vaan kiinnosta :/ Yritän nyt vähän nostaa inoani Kapea kohtaan.. katotaan onnistunko :--D Kape meni tosi hyvin ja oli ihan virkeekin :) Shara hyppi sit Jumbolla.
Sit vaihdettii ponit viel Spartaan ja Vanuun. Eka vedettiin küreja ja muutenki mentii kouluu mut innostuttii sit hyppää ILMAN KENKII <3 Mjut joo Kuunneltii musaa siin samal koneelt :)

                                             Ja tää on taas tää päivän kuvakulma x)

Jonkinmoinen video tulossa ku saan valmiiks :) Siis liittyen tähä lomaan :) Linkitän tähän kun se on valmis ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti