perjantai 11. toukokuuta 2012

Vedessä ja maalla :))

Eli viime kerrasta on melkeen viikko nyt sitten :') Piti jo keskiviikkona kirjotella mutta laiskuus iski ja pahasti jälleen kerran (': Ja toi otsikko tulee siit et olin viikolla kaks kertaa ratsiis 'rannalla' ja kaks kertaa ihan kuivalla maalla :)

7.5. Viltsun kanssa karattiin pappikselle :)) Viltsulla oli Spry, mulla Cassu ja Hani :)) Siinä sitten puljattiin ja kuvailtiinkin hiukkasen :--D8.5. Sit taas pappikselle feat Viltsu ja tällä kertaa mukana oli myös yks AK. Koko nimee en nyt viitti kirjottaa ;) Juup. Viltsulla oli Apatia ju mulla miun uusi arabitammuska Wispi, oikealta nimeltään Silent Whisper ox :)) Testailun merkeissä siis tamman ratsastin ! Yks uus näytelmäkin kuvattiin mut en tiä jaksanko julkasta sitä tubeen xD Mut joo... Eipä tuolloin sitten oikein mitään muuta olluut.... Nii ja Hani ei ollu mukana koska joutu perulle ma iltana pappis reissun jälkeen ! :)


9.5. Oli sit ratsastus oikeilla kun siirrettiin sateen takia :') Miä menin Killillä ja se meni ihanasti :)) Shara ei ollu samalla tunnilla vaan hällä oli tutustuminen yläkouluun ! Mut joo. Sit ratsastuksen jälkeen innostuin tesitailee uusiks Wispii. Tällä kertaa koulun ja esteiden parissa ! :) Ei kovin hyvältä hyppääjältä vaikuttanut ja muutenkin vähän hösä :'D


10.5. sit suuntasin nokkani Sharalla ! :) Pitkästä aikaa :-D No ekaks me sit hypättiin Raisulla ja Wispillä :) Wispi oli taas vään hösä :'D Samoin Raisu. Sit esteiden jälkeen vedettiin Spartalla küreja :) mun ei eka pitäny ees men ku lonkka vaivaa taas ihan kivasti :(.. Mut sit painuttii sisäl ja syötii jädee ja katossii C.S.I'tä :) Spartaa ei kuvaattu lainkaa.


Tänään en sit ees viittiny ratsastaa ku sato ihan kivasti :/ Mut Hanin lenkitin aika hyvin kaikesta huolimatta ! (::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti