keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Eräopaskurssi eksyi metsään.

Lukekaa ihmeessä näitä, sieltä ton otsikonkin kalastelin :D!

Viime torstaina en tainnu mitään ihmeempiä tehäkkään, nautein viimesiä päiviä tosta hiihtolomastani. Illalla piipahdin vielä Sharalle mukanani Hönö ja kamera. Shara nappas tallista Cassun ja me lähettiin melkein heti maastoon siitä. Kävästiin pellolla, mä en paljoo jaksanu siellä runnoa menemään. Shara rämpi raukka toiselle puolelle peltoa vaan jonkun vaivasen video-klipin takia. Oli se kyllä aika kuollu kun pääs takasin pihaan. heh. Loppu ilta katteltiinkin sitten televisiosta Supernaturalia :)

heh

Perjantaina en oikeestaan sitten mitään sen ihmeempää tehnykkään. Löhöilin vaan sisällä ja hankin lisää painoa. heh. Illalla vääntäydyin kyllä tallille Pontsoa kiusaamaan, raukka kiukutteli vähän kaikesta. lol. Siitä lisää toisessa plokissa :)!

Lauantaina tuuppasin itteni sitten yöksi Sharalle .. taas. heh. Mut joo, mentiin samantien kaupunkiin ja käytiin ostelemassa vähän kaikkea. Mulle tosi tarttui mukaan vain kangasta, muutama kynä ja yks vihko + karrkkiii. Kameran raahasin mukaan vaikken kuvia ottanu. Käytiin yömässä ja suunnattiin nokkamme Sharalle. Käytiin nopee maastolenkki Demillä ja Lumikilla - se sama pelto kierrettiin missä Shara kärsi torstaina - eikä ollu kamerat mukana. Loppuilta menikin ommellessa ja musiikkia kuunnellessa.

Sunnuntaina sain uuden hevosten valmiiksi siinä aamuella, tosin harjan kiinnitin vasta kotona. Onnistu suht koht hyvin. Parempikin ois voinu olla. Ei ratsittu tai muuta, kävästiin vaan pikasesti kääntymässä taas tallilla vähän Pontsoa härnäämässä. Hypättiin ja paremmin meni :)! Siitäkin lisää toisessa plokissa.

Maanantaina en mitään jaksanu tehä kun koulu ja olin ihan rätti - poikki - katki - kuollu. Lahinnä vaan totuttelin ajatukseen että loma oli ohi ja koulun penkille taas palattiin. lol. Hirweetä.

Tiistaina tungin itteni taas Sharan riesaksi ja testailin tota uutta heppasta, Casia. Tosiaan, hepasta tuli -03 PRE-ori virallisesti Castiel, sori Shara. Ihana heppa kaikin puolin. Mutjoo me mentiin neljän esteen rataa joka rakennettiin vähän eri paikkaan kun kentälle. Ei voi sanoa maastorata mutta ylös ja alas hyppyjä sekä risuesteitä oli. Shara meni Lumikilla ja fiilisteli uusilla suitsillaan. Hienot ovat, oon kade lol. Videoitiin ja kuvailtiin vähän. Ei mitään ihmeellistä. Loppuilta istuttiin sisällä ja välteltiin martteja.


Tänään, keskiviikkona en ookkaan sitten mitään ihmeellistä tehny. En jaksanu ratsastaa koska en voinu kuvata ni se meni sit ihan plörinäks. Tosin sain aikasen rippilahjani. Muistatte varmaan ku kerroin et pidempi objektiivi sano sopimuksensa irti ? No ah nyt sain uuden koska vakuutus ei korvannu tota ♥ Uus on parempi ja kävin jo testailemassakin. 55-300mm ja ED-linssi ♥ ah ihanuutta, macroa ei löydy mut pienempi paha, kuvat on paljon parempia kun tolla lyhyemmäll otetut. Mut awwww ja sain kans sellasen 1,40m x 70cm kokosen taulun. Ah on ihana ♥ Muutenkin mun huone kokee parhaillaan pientä muutosta, jos kiinnostaa voinpi pistää tähän kuvan kun on valmis :) Kävin tosiaan tota jo testaamassa ja Hanistahan mä niitä kuvia räpsin.

4 kommenttia:

  1. hinoja heppoja ja kiva blogi käy kattoon mun blogi -->http://lahteenm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tsiisus ihana tunnelma tossa 3. vikassa kuvassa

    VastaaPoista