maanantai 21. toukokuuta 2012

Maastoilua 19.-20.5

Jepa nyt kirjotan sitten vaan tästä viikonlopusta koska innostuin taas :''D Ja eilen oli miun nimpparit x3 Ja varoitus tylsästä ja ideattomasta postauksesta.

Eilen 19.5, lähdin Sharalle mukanani Cassu ja Myy. Ekaks me homehduttii sisäl jonku aikaa ja kattottii C.S.I New Yorkin alkua ;)) Sit, tosiaan, lähettiin ratsastaa. Eka me hypättii jonkun aikaa Cassulla ja Promella sitä samaa rataa mikä meillä oli omissa kisoissa. Ei hypätty korkeeta ku naurettii nii paljo et jalat oli ihan spagettii ;--D  mut joo, sit innostuttii viel lähtee samoilla poneilla maastoon. Kierrettiin sellanen aika pitkä lenkki peltojen kautta. Joku 1h siin sit meni. Kuvailtiinkin aika paljon. Sit ku päästii takas pihaan, käytii syömäs ja jatkettii ridaaista. Tällä kertaa poneina oli Vihje ja Myy. Näilläkin lähettiin maastoon. Nyt mentiin yksille kallioille hyppimään yhtä maastorataa. Otettii myön jonkun verran henkevii kuvii sielt. Ja tulomatkalla Vihje soluttautu maastoon xD Mut kuvattiin nytkin ihan kiitettävästi. Kun päästiin Sharalle, heitettiin hepat talliin ja mentiin kattoo loppu ajaks tv'tä.


Tänään sit Shara tuli meille. Oltiin alustavasti sovittu menevämme hiukan pidemmälle maastolenkille. Lähtö hiukan viivästy ku otettii kamerat, kännykät ja juomat mukaan. Oikeeastaan juomien takii me viivästyttii ku me jäädytettii niit et ne pysyis kylmin. Mutta juups, Shara otti Raisun ja mä Wispin. Lähettiin eka kivitietä uudelle hautausmaalle päin.Sieltä sit sinne peltoja pitkin jokirantaan. Ja hiukanko oli vesi korkeella ! Sieltä suunnattii vakin kautta liikistöön ja liikistöstä pappikselle. Vakissa oli jotai hyypiöit jotka kuittaili kokoaja keppareista mut keksittii sit aina jotai töksäytettävää takas. Saatiiki ne sit aika hiljasiks x'). Sit ku me käveltii ehkä 200 m jotai asfaltti tietä pitki ni hyvä ettei tyypit ajanu puskaa ku ne tuijas meitä xD. Mut joo. Liikistössä oli ihanan keväistä ja vihreetä <3. Sit pappikselle kun päästiin napattiin sukat ja kengät pois ja nostettiin legginsit ylös et voitii men puljailee :') Riehuttii aika pahasti ja hepat kastu..lukuun ottamatta meen housui :'D Mut ihan jäätävän kylmää vettä oli! Pappiksella me sit oleskeltii joku tunti sekoillen enne ku lähettiin. Maastossa oltiin kaikkiaan 3 tuntia. Hiukan oli jalat kuolleet xD Kun oltiin sit meillä ni me levättii jonkun aikaa ennen ku lähettii ridaa Vilmaa ja Kapee. Mulla on Kape innostus laskenu aika pahasti :// mut joo, näillä me mentiin sellasta pomi/kavaletti tehtävää. Pari kertaa pystyttii menee mut sit alko naurattaa nii pahasti ettei siit tullu sit enää mitää :') Joku tunti ridailtii näilki. Shara lähti sit josai 20 aikaa.
Sori xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti