sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

29.4.

Niin huoma otsikko taas :''D

No joo siis täään taas kun kaikki ne kaverit jotka sattuu harrastaa keppareita, olivat josain kuusessa ni pii taas ratsastaa yssin :99 Tänään vuorossa olivat Hoppnet ja Myy :)

Heitin kaikki ponskit pihalle nauttimaan aivan ihanasta kevät päivästä. Varjossa oli +10 astetta ja koko ajan kävi pieni tuuli <3 Huomenna se ilma sit huonontuuki :/  Mut hei oikeesti ! Oli VAAN +10 astetta ja meen takapihalla oli ihan  t-paita keli ja sentään tuuli vähän ! En ees haluu ajatella mitä se on ku varjossa on +20 astetta D::

Mut joo koska tää ei satu olemaan mikään sääblogi ni otetaas blogin oikee aihe - kepparit - kehiin :) Ekaks nappasin Hoppnetin ja sillä mä sitten hyppäsin noi radat meen kisoihin viel kerran läpi :) Sit innostuin vähä testaa pituutta ja se oli aika kauniin näköstä :'D

^ Tämmönen ♥ tyyli x) ^

Sit seuraavaks koitin Devin vanhoja suitsia Myylle ja ne oli hyvän kokoset ja kuuluu ny Myylle !:D Innostuin sit alkaa vetää vähän küreja tällä tammulilla :) Musana toimi e r i t t ä i n kulunut Nicki Minajin Starship x) Vedin sen ainaki 10 kertaa enneku tuli sellanen mun mielestä ok suoritus. Mut testasin yht laukan vaihto juttuu ja muutenkin hätiköin aika pahasti tän jutun. Lisään sen sit tähän ku saan sen tubeen :)

e // noh, en saanu siä näkyy sillai hijanosti mut täsä on linkki --> *click*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti