keskiviikko 1. elokuuta 2012

Särkkä ja tallin siivous :D!

Joo taass nyt viikko vierahti kohtalaisen nopeesti. Viime päivistä sii nyt tällänen postaus mihin laitan kuvia :'D (kun viimeks en laittanu)

27.7.
Hepat ulkona koko päivän. Eli en liikuttanu ketään koska hepoilla on nyt tää hyvin ansaittu viikon loma.

28.-29.7.
Keräsin kamppeet ja kipitteolin Sharalle yöksi mukanani Grim. Ensin asetuin yms. ja heitettiin hepat tarhaan. Tämän jälkeen aloin pitämään Sharalle ja Jumbolle koulutuntia. Laitoin Sharan menee aika paljon käynnissä juttuja kun oli tosi kuuva. Jonkun aikaa edittiin ravailemaan kunnes lähettiin kaupunkiin. Takasin kun tultiin, Shara laitto Grimin valmiiks ja pidin kaksikolle estetunnin. Grim oli vähän laiska mutta raipan avustuksella saatiin kulkemaan ihan kivasti. Ei ihan halunnu nostaa jalkojaan :'D Mut kolmen esteen sarjaa mentiin. Korkeimmillaan eteet oli ehkä 80-90cm. Sit mentiin sisälle eikä enää ratsittu. Illalla tuli noita elosalamoita ja lopuks sit alko ukkotaa ja sataa ni kauheel kiireel kerättii hepat talliin ku oli aikomu jättää ne yöks ulos.
Mut joo.. Herättyämme kunnolla lähettiin ulos ja pidin Sharalle ja Vihjeelle este tunnin. Laitoin ne menee jumppasarjaa. Eka sillain et puomi -> este -> puomi -> este -> puomi -> este. Pikkuhiljaa puomit katos ja esteet nousi. Lopussa annoin kaksikon hypätä laukalla. Mut tultiin hakemaan 14-15 ja kotiuduttuani näin Viltsun pitkästä aikaa! Me nähtiin salella ja mentiin ala-asteen pihaa vaihtaa kuulumiii. Mulla oli Hani mukana ja se sai olla vapaana siinä kun me juteltiin.

30.7.-1.8.
Olin sit taas Viltsun kaa ja me mentiin tallille. Tarkemmin Viltsun vuokrikselle, Poksulle. Me lähettiin maastoon ja mulla oli käsiheppana sellanen Kiara. Mentiin reilun tunnin lenkki ja paarmoja oli ihan kamalasti! JAK!  Ravailtiin jossain kohtaa yms. Ei kuvattu maastossa :/ Sit menin viel Viltsulle yöks. Nukuttiin vaunussa. Pidin Viltsulle ja Sprylle estetunnin ennen Poksulle menoa ja laitoin ne menemään jumppista. Sit pidin Viltsulle ja Sirulle kans estetunnin Poksulta tulon jälkeen ja laitoin kentälle viuhkan ja pystyn.  Kuvasin vaan Viltsun kameralla. Siihen tuli pyörii yks meen kaveri vähäks aikaa kunnes me häädettiin se et päästiin kattoo telkkaa. Kuvasin Viltsun kameralla.
Valvottiin puol neljään ja herättiin sit 11 aikaa. Ei ratsittu tai mitää mut sovittiin et meen Viltsulle viel toiseks yöks koska keskiviikona mentiin särkkään ja lähtö oli jo puol 9 aamulla. Mut mentiin jo puol 12 nukkuu ja herättiin 7 jälkee.
Tosiaan, puol 9 oli aamulla lähtö ja matkan ajan mä van nukuin. Perillä ostetti rannekkeet (saatiin tumman vihreet) ja mul on nyt kolme ranneketta samassa kädeä! kaks särkäst ja yks sairaalast. Käytiin päivän aikana koskiseikkailusa, tornadossa x5, moto geessä, viikinki laivassa, hurricanesissa, kantti x kantissa, troikassa, take offissa x2, tyrskyssä ja trombissa. Syötiin siin hesessä tyrskun vieres :). Lähto särkästä oli puol neljän jälkeen ja siitä puol tuntii ni oltiin Hööksissä. Otin sieltä kumilenkkejä, harjatelineen, avaimenperän, Hanille vesipullon ja kipan sekä luudan. :'D
Kotiin päästyäni olin tunnin sisällä kunnes lähin siivoomaan tallia! Heitin hepat ulos ja alotin heittämällä kaikki kamat tallista ulos! Kun sisäpuoli oli siivottu, siirryin ulos. Kaikkiaan siivoamiseen meni aikaa 3 tuntia! Mut se kannatti :'D Otin sit kans sellasia 'ennen ja jälkeen' kuvia :D

Poksutin :>

Ennen

Jälkeen
 --
Ennen
Jälkeen
 --
Ennen
Jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti