sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kaikki hauska loppuu aikanaan ..

.. ja tässä tapauksessa se hauska on kesäloma :/ Mut joo'o tää on virallisesti kesäloman viimen postaus sillä huomenna alkaa koulu .. huoh .. noh, tulossa 'Kesä 2012'- video mut sen valmistumista jodutte oottaa :'D Mut nyt asiaan ..

9.8. Lähdin Viltsun kanssa Poksulle. Suunnitelmissa oli taas kävästä maastossa. Noh mä sitten meninkin Kieralla ja oli aika jännää. Ekaa kertaa 'länkkäriä' menin. Oltiin pari tuntia ja siihen aikaan mahtu metsässä poukkoilua ja ravailua. Kivasti meni mut yhessä ravi kohassa me oltii josai pusikos. Sit siel tietty oli jotai suunnistusta. Ja linnut oli tappajia. Mut naurettiin ihan hirveesti xD Ei kuvia.

10.8. Sharan ja Viltsun kanssa kaupunkiin 11 aikoihin. Ekana mentiin Nauhaan ja nappiin, sieltä teljäntorille ja sieltä mihin sattuu. Käytiin syömässä herkkumunkit ja oltiin ihan et moi. 14 aikaan bussilla ulvilaan ja salen pysäkille jäätiin. Mukaan kaupungilta tarttui korvikset, kumi, nastoja, stabilot, viivotin jja karkkia. Oli aika jännää. Sit ku päästiin Sharan kaa meille, aloin ratsasstamaan Grimiä ja Shara piti tuntia. Huimat 20 min mentiin mutten pystyny ratsastaa koska nauratti nii hirveesti. Mentiin sisälle ja värkkäiltiin varusteita. Mä tein Grimille ja Evelle uudet riimut. Hepat oli ulkona 21 asti. Kaheltatoista mentiin nukkumaan.
11.8. Aamulla herättiin jo 6 aikaan ja lähettiin maastoon. Mulla oli Sparta ja Sharalla Vilma. Mentiin puolen tunnin lenkki hautausmaan takaa. Kuvailtiin ja kaikkee. Seuraavaks ratsastettiin Cassu ja Splash. Me hypättiin niillä. Korkeimmillaan este oli 115cm. Hyvin meni. Kuvattiin ja videoitiin. Sitten lähettiin Evellä ja Raisulla pappikselle. Mä menin riimulla, Shara suitsilla. Räpsittiin parit kuvat. Sit pidin vielä Hopulle ja Sharalle estetunnin joka loppu kun Sharaa tultiin hakemaan. Hepat oli ulkona 07:00-17:3012.8. Jebu, tänään taas Viltsun kanssa Poksulle. Mä toimin vaan valokuvaajana tällä kertaa. Viltsu juoksutti Poksun uudella juoksutusjärjestelmällä ja mä kuvailin. Sit laitettiin Poksulle naruriimu ja ohjat ja Viltsu selkään ja kentälle. Käskin Viltsun mennä käynnissä maailman ympärys matkan ja laukkaamaan/ravaamaan ilman käsiä. Ja vielä laitoin kaksikon menemään kavalettia laukassa ja ravissa sekä Viltsun ilman käsiä. Ei tippunu :--D Sit sinne tuli aivan lutunen shetukka varsa ♥ Tamma kyseessä. Se oli Poksun ja Kieran kanssa laitsalla mut hepat vaa jahtas sitä ni sse otettiin pihaan. Sit juoksentelin sen kaa ja se seuras millon ravis, millon laukas. Kuvasin vaa Viltsun kameralla.

Huomenna siis kouluun ja kohta tulee jo lunta ;( AIvan mahtava kesäloma on ollu! Aivan mielettömien ihmisten kanssa oon saanu viettää sen ja kiitos siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti