lauantai 25. elokuuta 2012

25.8. Ehhheehhheheheeh

Joo innostuin kirjottaa joten aattelin nytten rustata jonkinmoiset tekstinpuolikkaat. Muutt aamusella heitin keppiponit pihalle koska sattu olemaan aika nätti sää.Jep... kun ain itteni raahattuu pihalle nappasin Even kainaloon ja menin kentälle pomppimaan jotain sarjaa. Ekaks olin ihan jäässä mut khyl mä sit lämpenin ja sain heittää pitkähihasen poies. Kuuntelin musaa .. tai oikeestaan vaan yhtä kappaletta mut elämä on :''D Jouduin tyytyy jäärkkärin videolaatuun :// eihän siin mitää vikaa sinänsä oo mut tykkään ton videokameran laadus enemmä. Heh. Muutama kuva tuli otettuu ja jotai klippei.

.. heppa vaihtui Splashiin jonka kanssa kävin pikasen maastolenkin. Tai no se oli vaa toi 'pikkuympyrä'. Raahasin mukanani taas kertta kameraa ja jalustaa. lol .. Kaikki mahdollisen ohikulkijat tietty tölläs. teki mieli karjuu niitte perää jotai mutku oon nii lol. Otin taas joitaki kuvii ja videoklippei.

Lopuks sit aloin liikkaa viel Grimii mut se sattu keskeytyy koska Annika (jeelol) tuli. Pompin orilla trippelii ja korkeimmillaa se oli 110cm jota yritteässäni kaaduin aikas komeesti eikä tullu videolle! Syytän asiasta annikaa koska hän heitti mua pallolla ja mua pelotti. mur. pöö(ton kirjotti annika). Sen kans me käytii sales ja asetuttii sohval ft. mättö. Koko päivä me ollaa sekoiltu ja nyt 23:18 kirjotetaa blogii ja nauretaa hysteerisin. Koht me mennää pelaa korttii ;)
aika edustava ..

ette nevö arvaa mistä otettu Cxlol. mut tälläne täl kertaa. Huommenna Mallalle ja Mallablogiin huikee T O I N E N teksti. huimaa.

2 kommenttia: