torstai 26. heinäkuuta 2012

Kesäpäiviä ja varvas auki :)

Juups nyt luvassa oikeen mielenkiinotnen ja kuvaton postaus :) !

21. 7. Ratsastin Cassulla esteitä :) Hepat oli sen aikaa ulkona. En kuvannu lainkaan, keskityin vaan hyppäämiseen. Cassu oli tosi energinen ja koko ajan piti olla liikkeessä ja mennä eteenpäin.. Laukkaa piti jonkun aikaa työstää ennen ku siitä tuli jotenkin sellasta millasta Cassu ylensä menee. Kauheesti pukitteli ja spurttaili. Esteet pyy silti hyvin pytyssä eli tiputuksia ei tullu. Kivasti Casbu kulki muodossa mut aina ku lähettii ravaamaan tai laukkaamaan, pää pongahti ylös niinki mikäki vieteri :'D Loppujen lopuks pompittiin ponin kaa jotain 80-90cm.

22. 7. Hepat ulos ja esteitä Grimillä :) Rataa mentiin. Itseasiassa samaa kolmen esteen rataa ku Cassullakin. Esteet vaan oli korkeempia. Ori kulki kivasti eikä kaahaillu mitenkää. Pukkejakaan se ei vetäny. Alotettiin ehkä 30cm menee ravilla. Ei päästu ku alottaa hyppäämään tota 70cm ku alko sataa ja piti kiireellä kerätä hepat sisälle. En sit ratsastanu enää tuolloin. Kuvasin sen vähän ajan kun Grimillä hypin.

23.7. Ratsastin Hopun ja Spartan. Molemmilla vedin jotain koulun tapasta vääntöö. Hopulla ihan perus vääntöö kun tammahan on vaan HeC. Laukkaa treenattiin paremmaks ja askeleen pidennystäki treenailtii jonku verran. Hoppu meni muuten tosi kivasti mut oli tosi kankee ja laiska. Otin raipan sit käyttään puoles välis tuntia. Parantu hiukan. Tämän jälkeen Spartalla kunnon koulurääkki. Alotettiin treenaa ekaks väistäjä ihan käynnissä ja sit jatkettiin samaa ravissa ja laukassa. Laukan vaihtoja hiottiin kans. Sparta liikku hyvin eikä ollu läheskää nii kankee tai laista ku toi Hoppu. Hopulla kuvasin ja Spartalla olin kuvaamatta.

24.7. Vetelin Casbulla jotain perus kouluvääntöö. Nyt ori oli paljo rauhallisempi ja liikku ilma mitää spurttailuja tai pukkeja. Treenattii lisättyjä ja koottuja askellajeja enemmä. Lopussa sit viel laukkasin ympyröillä ja sit pitkät ohjat ja loppu verryttely.

25.7. En ratsastanu lainkaan, hepat oli pihalla pari tuntii.

26.7. eli tänään sit hepat pihalle ja siel ne sit oli melkee koko päivän :). Olin menossa hakee kameraa ja valmistauduin alkaa liikuttaa jatoi mut ei ku hyppään takaovesta sisälle sillai et keskivarpaasee tulee kauhee vekki. No verta tuli ihan mukavasti ja sattu ihan jäätävästi! Laastareita tuhlasin iha mukavasti sit siin. No 18 aikaa lähettii sit keskus sairaalaa ku näytti nii pahalta. Lääkäris ny sit katteltii ja todettii et pitäs liimata tai tikata. No ei ollu miää mihin tikata joten liimattii. Ei tuntunu oikeestaa missää. Kynsi lähtee joka tapauksessa ja ihan mukavan kipu on koko ajan tosa varpaas :/ Ratsastaa en aa reiluu viikkoon ja korkeintaan saan senki jälkee jotai käynti hommeleit tehä. Mut nyt on siis heppojen loma tää seuraava viikko. .))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti