sunnuntai 5. elokuuta 2012

Peruspostaus :)

2.8. Heitin hepat aamusella tarhaan ja annoin suurimman osan nauttia viimeisesä lomapäivästä tarhassa. Sparta joutui kuitenkin jo töihin nimittäin lähdin yhdelle kaverille. Hypättiin siellä jumppista. Olin aivan täynnä virtaa ja tuntui kuin olisin voinut laukata täysiä monta aikaa! No, lämpättiin maastossa. Kaveri meni mun ekalla kasvatilla Time Kingillä eli Kingillä. Kuvia ei oo mut selvästi jostelen nykyään PALJON enemmän jalkojani kun ennen :D! Otetiin vaan video klippejä.

3.8. Heitin hepaat taas ulos. Jonkun ajan päästä nappasin Hopun ja menin vetämään sillä ihan koulutunnin. Mentiin paljon siirtymisiä käynnistä raviin ja ravista käyntiin. Väistöjäkin alettii taas hijomaan kun Hopulla on tammalla tapana sekoilla. Noh, hyvin meni ja otin pari kuvaa. Hoppu oli selvästi täynnä energiaa :). Mutta oon alkanu tosissaan miettii ton Hopun myymistä kun ei tamma oikeen mua kiinnosta ://4.8. Hepat ulos *suprise suprise* ja aloin ratsastaa tolla ylläpitohepalla Spalshilla. Puomeja mentiin jja tamma kävi vähän ylikierroksilla kun kielsi puomeillakin ja perään kauhea pukkisarja. Kyllähän tamman sai nätisti kulkemaan ajoittain. En ottanut lainkaan kuvia, vain videon. Hepat oli koko päivän pihalla.

5.8. Haa, sain viimein siivottuu tarhat ..  tai no mä kynin ne ihan mataliks :'D Ruohon leikkurilla ajoin ne sellasiks et pohja on hiekan ja ruohon sekotusta. No kerran vuodessa sekin pitää tehä. Illemmalla ysin aikoihin lähin vielä Grimillä maastoon. Otin ton järkkärin ja otin sekä videoita että kuvia. Käytiin ehkä 30 min lenkki ja kamerasta loppu akku kesken kaiken -.-' No. Grim oli aika herkillä .. enkä kyl tiiä miks :') Mut kivasti kuitenkin kulki eikä ainuttakaan pukkia vetäny. Hepat illalla sisälle :)Jep. Huomenna on sitten lähtö vaskirantaan joten aikaisintaan seuraava postaus tulee perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti