perjantai 24. elokuuta 2012

'you blocked me on the facebook and now you going to die'

Otsikko :'D Joo on pyöriny toi lause päässä aika paljon ;)) Jos siäkin haluut sen päähäs nii katsos tämä. juups mutta siis viime kerrasta onkin aikaa ja nyt tulee taas tällänen lyhykäinen postaus. ps. oon ain luullu et toi otsikko kirjotetaa block x)

En viittii kirjottaa kauheesti niistä päivistä joloin en tehny mitää. Maanantaina olin ratsastamassa, tiistaina Viltsun kanssa Poksulla, keskiviikkona kirkossa.

23.8. Leivoin Viltsun kanssa muffineita :--DD Haettiin salesta suklaata ja tehtiin kolme taikinaa. Yks vaniljiataikina ja kaks suklaa kun ostettiin 400 g tummaasuklaata :') Mut yli 40 tuli uuniin tuupattia ja maku oli aikas onnistunut. Hiukan ne oli mun mielestä kuivia mut no. Syötiin niitä sitten siinä ja katteltii Vampyyrien imussa.
Tänään sain raahattuu itteni pihalle tuuppaamaan Cassulla vähän koulua. Otin vaan kuvia koska videoita en viittii kauheesti järkkärillä ottaa mut nyt jonkun aikaa on pakko koska taitavana hajotin videokamerani :'( Nyyh. Mut käynti, ravi, laukka ja ympyröitä oli niinku se mitä tehtiin. Oli vielä tän jälkee jonku verran energiaa ni päätin napata tallista Spartan ja hypätä sillä. Hyppäsin tylsää pystyä ja parhaimmillaan sen korkeus oli  110cm. Aika vähän sillai mut viimeks ku ratsastin jouduin hakkaa itteeni raipalla et ylitin edes ton 100cm.. Huomaa kyl et alkaa jo menee paikat rikki (niinkun ne ei sit olis jo ?) Mut joo kuvia taas.

Huomenna olis tarkotus ratsastaa sit ainakin Eve ja mahdollisesti kans Spalsh kun pitäs Nellien puolesta treenat sitä kisoihin kun se treenaa Hoppnettii. Että on ikävä jo sitäkin karvapalloa ♥ Huomenna myös yks kaveri meille yöks (ei keppistele) ja se joutuu lähtee sunnuntaina jo aika aikasi kun luvassa taas Mallailua ♥ heh. Tässä kai kaikki tältä kertaa .. no morojestas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti