lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesäkuun loppu

Nyt valmistautukaan ihan jäätävän pitkään postaukseen koska on niin paljon kerrottavaa ja näytettävää! Mutta pidemmittä puheita, aloitetaas sitten :)

25.6. Olin vaan sisällä koska olin kipee ni en voinu men ulos :( Mut sain tehtyy sen hevosen mistä vinkkasin aikasemmassa postauksessa ! :) Kyseisestä kepikkäästä tuli sitten -98 syntynyt pv ori Grim Case alias Grim :) GP tasoinen kaakkimus tuli ^^ Eka piti ihan laittaa myyntiin mutta tykästyin tosi paljon niin en sit viittinykkään :'D


26.6. En touhuillu taaskaan mitään keppareilla koska olin kipeä + oli lähtö ruotsiin :--D 16 aikaan lähdettiin tikkulan pihaan. Siellä sitten löydettiin serkut ja isovanhemmat ja mentiin bussiin. Kello 16.45 sit alotettiin matka kohti turkua :--D Pari paussia pidettiin matkan varrella :) Turussa oltiin noin kello 20 ehkä. Laiva lähti kello 21 :) Kierreltiin hiukan + käytiin kannella. Tottakai mulla oli kamera ni sain jotain kuvia sieltä kanneltaki :D. Tax Freessäkin tuli käytyy. Sit siellä laivalla oli kaks sellasta pissistä jotka tunsi mut ja tuijjas mua vaa. Oli neki iha terveit taas x)) Mut kuume ei enää noussu mut niskat ihan kamalan kipeet + mukava kurkku kipu messissä myös. Mutta lääkkeillä selvittiit tästä päivästä :--D Mä nukahdin joskus 23 jälkeen.27.6. Herätys oli 04:45. Ruotsin ajasta siis kyse :) Puettiin yms. ja kipiteltiin aamiaiselle. Ihan hyvää oli. Söin kyl vaa karjalan piirakkaa mut ihan sama xD 8 aikaan noustiin mantereelle ja kavuttiin bussiin. Matka jatkui kohti Kolmårdenia. Pari paussia oli taas matkassa. joskus 10 jälkeen päästiin perille ja eka elukka mitä nähtiin oli elepantti ♥ oli aika love! Vähä aikaa ventattiin kun kuski haki liput yms. Kun sisälle päästiin meniin kondoliin joka kiertää sellasen alueen mis on karhujen, leijonien, hyenojen, kirahvien/seeprojen ja muiden sellasten aitauksia. Me sitten siinä nähtiin ku metsäkauris synnytti vasan :--D Kuvaa en viitti laittaa koska se oli aika ruokotonta touhua xD Kierros kesti joku 30 min ja oli ihanaa <3 Kuvia napsin parhaani mukaan ! ^^ Pois poäästyämme jatkoimme matkaamme ja se johti tiikerien ja kettujen luo. Ihania oli! Sen jälkeen nähtiin jotain vuohia, kanin tapasia ja jotain muita. Myös lumileopardi tuli bongattua ;) Aika söpö. Nähtiin vähän petolintu esityksestäkin. Sen jälkeen kotieläin puistoon jossa oli lehmät yms. Siellä oli myös ahmoja ja ne oli aika loveja ja kaikkee :--D Nähtiin ku yks ylisöpö karhu ui ja leikki 10m puunrungoilla x'D Sit siit mentii kattelee jotain sarvipäitä ja sieltä kameliratsastukseen! Ihan kamalaa oli Dx ne kyttyrät ja se karva H-Y-I! Siit sit etittiin norsut ja matkalla sinne nähtiin seeprat, sarvikuonot ja muita sellasia. Mangustitkin tuli tsiikattua. Nasut oli aika söpöi kans. Siit sit apina-aitauksille :) Siel oli yks aika agressiivinen gorilla xD Se löi pienempää apinaa ;( Sit syötioin jotain ja mentiin delffiini esitykseen. Ja sieltä viikinkilaivan tapaseen ja johonkin vuorsitorataan. Lähtö eläintarhasta oli kello 16. Satamassa oltiin 18 aikaan. Laiva lähti liikkeelle kohti suomea kello 20.


Anteeks kuvian laatu yms. Useimmat tärähtäneitäkin ;)

28.6. Herättiin jo 04:45 vaiks ravintola mihin mentii syömää aamupala, aukes vasta 06:30 xD Eli herättiin 1h liian aikasin. Sit menti hyttiin pilkkiään tunniks. Porissa oltiin jo 10 aikaan :) Olin 13 asti ihan rauhassa mut sit SHara tuli ja alettii riehuu x)) Ei ny. Oltii sisäl vähä aikaa ennen kun sit lähettiin ratsastamaan Vilmaa ja Grimiä. Esteitä mentiin. Sain Grimistä tosi hyvän kuvan ja muutenkin tuntu tosi kivalta hevoselta :)! Videoitiin ja kuvailtiin :) EI sit ratsastettu enää enemää. Shara tultiin sitten hakemaan 19 aikoihin.


29.6. En ratsastanu keppareilla lainkaan. Olin kahen kaverin kaa ennen ratsastusta. Mä menin eestinponiruunalla Bonanzalla. Se meni hyvin mut se ei oikein ravannu :/ ET se niinku vali :'D Mentiin tunnilla pääasiassa suorialinjoja pituushalkaisijalla. Eka käynnissä, sit ravissa ja lopuks laukassa. Bonanza meni hyvin siinä mielessä ettei kaahannut :'D Tallilta pois 19:30.

30.6. Olin säsällä ja siivoilin koska satoi. Illemmalla sitten menin vääntämään vielä vähän koulua sorakentällä. Harjoteltiin kouluratoja tuleviin kisoihin. Kuvia en ottanut. Vain videomateriaalia :)

Maanantaina luultavasti Sharan kanssa mennään kaupungille ja vietetään mun synttärit :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti