keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Rentoa menoa 17.-20.6.

Kuten otsikko kertoo, kyseiset päivät ovat menneet aika rauhallisesti.

17.6. Ratsastin Myyllä ehkä 15 min kun sit yks kaveri tuli (hän ei harrasta keppareita) Sit oleskeltiin meen trampalla jonkun aikaa kunnes lähettiin pappikselle. Mulla tietty oli heppa kainalossa ja tällä kertaa lammelle lähti Sparta. Molemmat kameratkin oli mukana :) Viltsu tuli sit kohta sinne Sirulla ja kuvailtiin siin kaikkee jännää. Sit mentii myöhemmin meille ja hypytettiin Hania. Hani hyppäs tosi hyvin ♥ Pari kertaa se tiputti (jopa 10xm XD) Mutttt joo'o.. Hania varten pystytettiin pysty, sen jälkee okseri ja viel vikaks 'in and out'. Pari kertaa se yritti hypätä sen sarjan yhtenä esteenä .. kerran se tais onnistuakkin .. ehkä :')

18.6. En ratsastanu ollenkaa koska menin yhel kaveril yöks. Kuvattiin yks tosi jännä video mutten tiiä jaksanko tehä/julkasta.

19.6., eli eilen, en ratsastanu lainkaan. Hevosen oli kyl pihalla mut neki oli vaa ilta kuudesta ilta yhdeksään. Kävin Viltsun kaa lenkittääs Hanin. Aika pitkä lenkki mentii ja tottakai mulla oli kamera mukana! Hoppnetille väsäsin viimein riimun ja siitä otin kuvan.Tänään heitin hepat pihalle joskus 14 aikaan. Sitä ennen homehduin vaan sisällä. Mullahan on ratsastus näin keskiviikkosin ni olin tänäänkin tottakai ratsastamassa. Menin Killillä ♥ Mut joo hepat oli pihalla sen aikaa ku olin tallilla. Takasin tultuani nappasin Myyn tarhasta ja laitoin 'koulusuitset' päähän jä lähdin vetämään koulua :) Treenasin yhden kouluohjelman tulevia kisoja varten mut en tiiä .. voi ol et mietin jonku uuden. Kuvia en ottanu lainkaa. Vaan videomateriaalia. Hevosista otin kuvia :)

¨

Ens viikon tiistaina lähtä ruottiin (laivalla) ja keskiviikkona koko päivä kolmånderissa ja torstaina takasin kotio :)) Eli niinä päivinä minusta ei kuulu. Seuraava postaus tulee joko sunnuntaina tai maanantaina riippuen omasta innostukesta :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti