sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ratsastusta, mökillä, kipeenä

21.6. Ratsastin Evellä. Esteitä menin ja este nousi metriin mut sit alko tippumaan. Joten lopetin. Ratsastelin ehkä 45min. Eve takas tarhaan. Hevoset kaikki oli 20.-21. välisen yön ulkona. Samoin ne olivat 21.-22. välisen yön.22.5. Mökille viettää juhannusta. En ottanu hevosii mukaan. Haniakaan ei otettu kun siellä oli jo 2 muuta koiraa. Dalmisuros Lenni ja Sileäkarvainennoutajanarttu Alli. Talviturkin heitin ja kipeeksi tulin :') Kello 23 oltiin kotona. Hevoset sai kuitenkin olla pihalla. Taas yötä.
23.5. Taas mökille. Ei hevosia mukana mut tällä kertaa kyl oli Hani. Hani pääs mukaan ku kierrettiin järvi veneellä. Voi että se pelkäs. En ratsastanu tuolloinkaan. Illalla kattelin telkkarii ihan rauhassa kun porukat oli jossain ja veli mökillä. 3 aikaan yöllä nukkumaan ottaen burana kuumetta ja kurkkukipua varten. Nappasin hevoset sisälle kuitenkin kun oli aika synkkää.


Meijän Hani vedessä? Mihin tää maailma on oikee menny..24.5. Nukuin vaan jotain 6 h. Olin tosi pirtee. Muuta en oo tehny ku ollu koneel, maannu ja kattonu telkkarii. Alotin myös uuden hevosen jonka luult. myyn tiedottomana. Jos pidän, siitä tulee vuosimallia -94 oleva pv. ori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti