perjantai 8. kesäkuuta 2012

8.6. ft. Shara

Joo sain kouheel älyväläyksen kirjottaa taas vaa yhest päivät mut jooo'o. Siis... No joo lähin Sharalle (kuten otsikosta jo huomaaki) joskus 13 aikaa. Ku pääsin sinne, heitettii hepat pihalle ja lähettii ratsastaa Spartaa ja Vihjettä. Me hypättiin niillä sarjaa nurmikentällä. Esteet oli joku 40cn ja 90cm korkeimmillaa. Otettiin mun kameran itselaukaisimilla kuvii ku totesin sen aika hyväks eilen :--D Mut joo. Ridailtii niil joku vajaa tunti.

Sen jälkee heitettii neki tarhaa ja napattiin Hoppnet ja Jumbo. Hypättiin niillä samaa sarjaa. Ja Hoppnetista sen verran että se ori on pian mun <3 Sehän on ollu sy ylläpidossa jonku aikaa mut nyt (viimein) sain lähetettyy siitä rahat ja oon nii onnelline ku poni siirtyy mun omistukseen ♥ nytkin otettii itselaukaisimella jotai kuvii. Pari kuvaa onnistu tosi hyvi yms. Hypättiin nailla oreilla saman korkusta ku Spartalla ja Vihjeellä.Sen jälkee mentii sit syömää ja oltii jonku aikaa sisät kunnes sit mentii ulos ratsastaa Raisua. Silläkin hypättiin sitä samaa sarjaa mut vaa matalempana. Jotai 15cm ja 50cm ehkä. Sain pari pukkikuvaa jotka on aika .. jännii x) Sit heitettii poni talliin ja kerättii muutki ku lähettiin raviradalle. Nii ja sitä enne irtohypytettii vähä Vilmaa :)

Repesin noil pukkikuvil xD Mut tosiaan, aikasemmin jo mainitsinkin et mentiin Sharan kaa raviradal kuuntelee Crishtopet Wegwiliuksen luennolle. Toi sukunimi on 90% varmuudel kirjotettu vääri xD Juu se luento kesti jotai 1 ½ tuntii ja se oli aika mielenkiin otne ja hyvä :)! Puol kasin aikaa ku se loppu, me lähettiin Sharan kaa kävelee prispaa ostaa karkkii :'D Mu joo kello 21 pääsin kotio :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti