lauantai 16. kesäkuuta 2012

Linnanmäki 16.6.

Tänään en ehtinyt edes ajatella keppareitani kun oli jo aamulla kello 6 lähtö lintsille ♥. Mut joo. Herätys oli jo aamu 5 aikaan... ehdein nukkumaan alle 6 tuntii joka on tosi vähän, ihmiselle joka tarii väh. 9 tuntii unta.. :') Mutta, ketään kaveri ei ollu mukana et ihan perheen parissa. Linnanmäki aukesi 10 aikaan ja oltiin 08:30 jo siellä.. Mut joo'o..
Kun me päästiin sisään käytiin ihan eka Vekkulassa. Se oli aika .. moi paikka xx)) Sen jälkee Tulirekeen, vonkaputoukseen, kieputtimeen ja panoraamaan joiden jälkeen pysähdyttiin syömään .. vaikka mä tosin vaan join. Sen jälkee suunnattiin kammokujalle, vuoristorataan x 2 ja rakettiin. Veljellä hukku lompakko vuoristoradassa mut se löyty sit hiukan myöhemmin. Vikana laitteena toimi sit kirnu josta me suunnattiin Sealifen- näyttelyyn. Ihan sika hienoo oli ♥
Kotiin päin me lähettii ajaa joskus kello 16 noin. Pysähdyttiin ABC'llä hiukan hengähtääs ja sit jatkettii matkaa Humppilaan (?) EN muista kirjotettiiks se noi xD Sieltä kirjakauoasta tuli sit ostettuu yks kirja :) Kotona suunnilleen 20:40 :))
Tottakai mulla oli kamera mukana ni tässä parit parhaat otokset teille :) !


Yks miikka täs reissus oli. Aurinkolasit meni hukkaa ;( + anteeks kuvian laatu. Pipeessä tilassa ilman salamaa.. kamera valotteli kuvia aikas kauan :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti