torstai 5. heinäkuuta 2012

Syndet ft. Shara ja muuta

1.7. Vedin vähän koulua uudella pv orilla Grimillä. Testailin sitä vähän ja kuvailin. Hioin yhden kouluohjelman loppuun :) Menin aika paljon  lisättyä ravia sekä laukka ympyröitä. Grim pysy hyvin käsissä ja osoittautui oikein mukavaksi ratsastettavaksi. Menin ehkä 45 min :) Videonkin siitä väänsin :--D


2.-3.7. Shara hipsi meille 12 jälkeen  ja alettiin valmistautua kaupungille lähtöön. Pääasiassa vaihettiin vaatteet ja pakattiin mun kameralaukka. Kaupunkiin  päästiin joskus 15 aikoihin. Kuski jätti meijät finnkinon eteen ja haettiin liput Diktaattoriin. Elokuva tosin alko vasta 20:30 mut oli siin sit aikaa hengata. Finnkinosta suunnattiinn Riding Sporttiin josta ei sitten ostettu yhtään pitään. Sieltä Eurokankaaseen josta mä ostin beigeä, sinistä ja pinkkiä fleeseä sekä tumman sinistä, valkoista ja ruskeaa tekonahkaa. Shara osti valkoista fleeseä. Sieltä sitten nappiin ja nauhaan josta ostettiin solkia. Sen jälkeen suunnattiin ostamaan mustaa villalankaa. Seuraavana mentiin isokarhuun, cubukseen. Shara osti sieltä jotain toppeja ja minishortsit. Korvakoruliikkeeseen kun päästiin olin jo päättänyt mitä menin hakemaan. Olin hakemassa 'värittömiä' rengaskorviksia, en kovin isoja mutten mitää ihan minejäkään. Käteen tuolta tarttui sitten rengaskorvis paketti jossa oli keltaset, pinkit ja vihreet renkaat sekä sellaset roikkuvat vetoketju korviksen. Sitten alettiin ettimään mulle jotain, joka olisi samaa väriä niiden renkaiden kanssa. Löyty itten pinkkiä ja keltasta kynsilakkaa sekä vihreät minishortsit. Kävästiin jossain kohtaa syömässä Rosso Expressossa pizzat. No mutta, elokuva alko vähän yli 20:30 ja mukanamme oli melkein 1 kg irtokakkia per naama. Ihan kivaa oli siis :'D Mut  ihan yli hauska elokuva oli toi Diktaattori. Se loppu jo kello 22 ni hilluttiin sit siin finnkinon lähel kunnes kyyti saapu. Kotiin opäästyämme katottiin pääasiassa telkkarii. No ratsittiin joskus 00 aikaan Wispi ja Hoppnet riimuratsastuksella. Oli aika jännää :'D 04:00 mentiin nukkumaan. Aamulla sitten mä nukuin 11 asti, Shara vaan 10. Syötiin aamupala ja hilluttii sisäl jonkun aikaa. Pian lähettiin pappikselle ft. Raisu, Grim, Viltsu ja Apatia. Pari tuntia kahlattiin sitten siellä.
Shara lähti 16 aikaan ja Viltsu 19 aikaan. Hiukan kitkettiin noiden mun tarhojen rehevyyttä :'D


Nailla eväin elokuviin ;)4.7. En kepparoinu lainkaan. Lasikottelin koko päivän kello 15 asti. Sillon aloin valmistautumaan ratsastukseen. Tunti meni hyvin ja menin pitkasta aikaa Papulla. Menin ekaa kertaa sillä sen kuolaimellisilla ja kumppareilla. Nätisti kulki vaikka alku- sekä loppukäynneissä olikin kävelemässä hiukan ittensä yli. Sian nostettua laukan hyin, paremmin ku koskaan aikasemmin tällä hevosella! Tyytyvainen olin tuntiin!

5.7. Eli tänään.. En kepparoinut lainkaan. Tein uuden hevosen nimittäin :--D Suokki piti tulla mutta se on aika siro mutta tamma se on varmasti! Hiukan räpsein kuvia siitä sen valmistuttua.Ja sitten hiukan minostusta että Wipsi ja Prome myynnissä! Molempien hevoten  hinta 15€ mutta Wispille tulee mukaan meksikolaiset (hinta 5 €) ja Promelle riimu, loimi ja suitset (hinta 7 €)

2 kommenttia:

  1. Mikäs tuon suokin nimi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suokki on Hopun-Hytke aka Hoppu ja nettisivuilta löytyy tääkin pollura :)

      Poista