keskiviikko 20. helmikuuta 2013

good night sleep tight don't let the dead bite

Otsikko :D Joo yhestä kappaleesta mikä mulla on nyt pari päivää päässä pyöriny :). Mut aattelin nyt kirjottaa taas näistä kolmesta päivästä kun kirjotusinnostus on nyt aika korkeella ja kaiken lisäks oon aktivoitunu! hyvä minä.

18.2. sain vähän ehostettua noita Demin kankia kun olivat niin mölön näköset. Laitoin turpaan pinkin pehmusteen ja tein pinkin korvahupun. Käyn ostamassa vielä jotain 'timantteja' tms. otsaan.Ehosteltujen suitsien kanssa lähdin sitten tuohon kentälle fiilistelemään. Koulua väännettiin sitä mukaa mitä uskalsin tosi liukkaan pohjan takia. Suorilla pääs menemään tosi normaalisti mut noi kulmat .. nam. Mentiin Demin kanssa ekaks kaikkia perusjuttuja väistäjä yms. Jossain kohtaan aloin treenaamaan kootua raviani kun se nyt on hiukan ruosteessa talven takia :') Vähän se ehkä parani, outoa se on edelleen. Demi meni tosi kivatsi, ei saanu mitään hepuleita :DMyöhemmin samana päivänä kaappasin Hönön mukaani pihalle. Esteitä olin suunnitellu meneväni. Alussa menin perusjuttuja, peruutuksia yms. mitä kaikkee nyt päähäni sain. Jossain kohtaa aloin menemään neljää puomia kaarella. Menin sitä ravissa ja käynnissä, hyvin meni ei tullu päälle astumisi. Laitoin vikan puomin tilalle esteen joka nousi sitten ehkä 40 cm parhaimmilaan kun korkeeta en uskaltanu mennä liukkaan pohjan takia. Sekin meni hyvin tosin meinasin kaatua varmaan 10 kertaa ennen estettä. Ennen kun lopetin otin ne etummaiset puomit poies ja pompin yhtä tylsää pystyä. Silläkin meinasin liukastua miljoona kertaa enkä hypänykkää sit 80 cm korkeempaa.Eilen, 19.2. kävin Tompalla nopiaan maastossa. Kamera oli mukana mutten kuitenkaa paljonkaan kuvaillut. Ei menty mitenkään kunnolla, ralliteltiin pitkin peltoja aina silloin kun kameran sain laitettua johonkin. Energiaa orilla riitti ja sitä mentiinkin purkamaan. Maasto keski ehkä puolisen tuntia enkä sinä päivänä ratsinu enää muilla.


Tänään sain sitten itteni rahdattua ulos ja mukana oli taas Demi.Tammalle läin naamaan taas ne samat kanget ja kipittelin sillä reilun tunnin maastoon. Videokameran raahasin mukaan jonka totesi virheeks jo alkumetreillä. Ei menty lenkin aikana mitään ihmeempiä koulukoukeroita, ei ees väistöjä. Suurin osa reissusta meni ravailuun ja laukkailuun. Demi oli kauhean energinen jonka seurauksena se pukitteli lähes joka ravissa ja laukassa. Oli tosi aurinkoista koko ajan joten turvauduin aurinkolaseihin ja se kannatti kun mulla oli kauheen arat silmät niittenkin kanssa. Ravaaminen tuolla pakkaslumessa tuotti enemmän tuskaa kon käveleminen ja se olikin toi mukavaa jalustan kanssa. Olin suunnitellu meneväni vähän pidemmän lenkin reittejä pitkin, jotka oli sen saman lumen peitossa joten olin paha ja oikasin hautausmaan reunoja pitkin. Siellä oli aurattu ne tiet kerran :p En ottanu ku yhden kuvan koska mulla kerran oli vain tuo video kamera. Suosiolla sen otin mukaan koska järkkäri ottaa lumesta sen verran itteensä et illallakin sen kanssa kuvatessa saa samanlaiusia videoita ku mun videokameralla päivisin. lol.


Ja ei, pakko alkaa hehkuttaa mut aaaaa rakastan Supernaturalin ohjaajaa koska ne tekee jatkoa sarjalle ♥ Tuotantokauden 9 tekeminen on nyt virallistettu ja jos kaikki sujuu hyvin ni myös 10 on tulossa !!!!!!!!!11111!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti