keskiviikko 6. helmikuuta 2013

keep calm and pray to castiel ♥

 Sunnuntaina nappasin kainaloon Hönön jä lähin vähän vääntää kaikkee tohon takapihalle. Lunta oli mukavat 20 cm ainakin ja sellanen puolkantohanki ni oli sellasta sipsuttelua että .. Hönö meni hyvin, taipu hyvin eikä kaahaillu. Videoin aika paljon :) Myöhemmin illalla kävin Anttilassa ettimässä Supernaturalin 6 tuottaria mutta kyynel se ei ollu siel. No tilattiin sit koton 6 ja päälle viel 7 ♥ Ihanaa eikä mun tarvi maksaa ku toi 6. Cdon.com rules.

Maanantaina Shara oli meillä ja ratsittiin Cassulla ja Demillä koulua ihan kentällä. Vastalaukkatreeniä ja paljon ympyröitä yms. Demi oli kivan tuntune ratsastaa, Cassu tuntu taas vähän räjähtäneeltä. Kivasti menivät silti lopulta molemmat, ei kuvattu :)

Tänää sit koulun jälkee ku olin aikani homehtunu otin itteeni niskasta kiinni ja lähin pihalle. Hönö lähti taas mukaan. Kenttä ei ollu hyvässä kunnossa sunnuntaisesta .. meinaa se on jäätyny iha möykkyseks. nam. Lähimpä sitten tuohon yhelle pellolle riehumaan. Olin siellä juoku 30 min mut sain omaa energiaa purettua kun tuollakin toi sama puolkantohanki hommeli. Hyppäsin siel sit hetken mielijohteesta parikertaa muutaman risukasan ja päästelinki vähän. Hönö oli ihan täynnä energiaa ja ravaaminen jonkunmoisessa muodossa tuntu ihan mahottomalta ajatukselta. Se olis vaa halunnu laukat pää taivaissa sinne tänne. Hetki työskenneltiin ihan tosissaan ennen ku laitettiin 'pelleilyks' koko touhu. Kamera oli mukana joten kuvailin niinkauan ku valoa vaan riitti :).


Anteeks kauheen siniset ja tylsät kuvat. yrittelen tässä nyt elvyttää tätä postailua, en kuitenkaan haluu lopettaa tätä blogia. Nettisivuille kans uus ilme :) Ja lisäsin tänne blogiin tonne tekstin loppuun tollasen Luin, :) ja :( jutun .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti