lauantai 9. helmikuuta 2013

Nyyh ja hihii

Otsikko kertookin jo aika paljon itseasiassa.

Oon nyt aktivoitunu oikeesti ihan hirveesti tällä viikollla, etenki loppuviikosta! Oon saanu ratsittuu kaikki hepat kahessa päivässä! ennen meni viikko ja ehkä yhdella olin menny. Ja ihan näin btw on oikee mukava kirjottaa ku välilyönnin alla on jotain eikä se oikee toimi normilla painalluksella .. lol.

7.2. Koulun jälkeen nappasin mukaani Tompan ja menin pihalle vähän pomppimaan. Esteitä menin kun koitin paria juttua siinä samalla. Tarkemmin mentiin itseasiassa sarjaa. Tomppa meni kivasti, ei kaahannu tai sekoillu muuten. Isoimmilla esteillä kielsi muutman kerran ja muutama pukki tuli. Korkeimmillaan este oli 90cm ja siinä tuli sitten tiputus. Metriä ei enää ylitetty kun Tomppa keskitty liikaa ekaan esteeseen ni toinen este tulikin sen naaman eteen sitten ihan puskasta. Heh.Tänään mä sitten innostuin menemään vähän useemmalla hepalla, meinaan tuli liikutettua Fiasco, Hönö ja Demi. Ihan ekaks menin Fiascolla ja ihan sileellä mentiin. Vähän pienellä kentällä ja aikamoista sipsuttelua se oli etenkin kulmissa mutta selvittiinhän me siitä! Eka menin sen kansa ihan perusjuttuja, väistöjä ja siirtymiä. Fiasco meni kivasti, ei kaahaillu oli mukavalla päällä, taipu hyvin yms. Laukka oli ehkä vähän tönkköä mutta no. Lopuks vielä lisäilin ja kokoilin ravissa ja laukassa. Lisäys meni siihen nähden upeesti et on talvi eikä Fiasco usein mee niin nätisti. Koottu oli jotenki ihan outoa .. polki kamalasti paikoillaan ja ihan liian korkeeta. hyvä mä. Videoin aika paljon, muutaman kuvan otin videokameralla. Laatu ♥


Shara tuuppas ittensä meille joskus 14 aikaan ja alettiin heti ratsastamaan. Mä menin Hönöllä ja sillä oli Lumikki. Hypättiin aika samanlaista kolmen esteen rataa mitä menin Demillä joskus aikoja sitten. Jo lämpässä Shara kaatu kerran ja ai että me naurettiin! xD Joo mutta Hypittiin ja esteet olikin korkeimmillaan tossa sarjassa jotain 80 cm luokkaa. Hönö oli alusta alkaen kauheen kankean ja hitaan olonen joten eihän se hppääminenkään kauhian hyvin sujunut. Ei kuitenkaan tiputeltu esteitä. Otettiin rata pois ja tehtiin siitä sitten sarta, pysty --> okseri. Okseri oli korkeimmillaan metrin nousu ja pysty taas jossain 50 cm paikkeilla. Hönö oli edelleen kauheen raskas. Ihan viimeseks hyppäsin Lumikilla 110cm esteen  kokeiluks pääenkö vielä. Tästä lähettiin Sharan kanssa prismaan.


Astetta tuuheemmat hiukset ..

Vielä ennen kun Sharaa tultiin hakemaan kävästiin maastossa. Sharalla oli Vihje ja mulla oli Demi. Ei oltu kauaa kun alko tulee pimeeki mutta sen verrab et videoita saatiin ja muutaman kertaa molemmat ehittiin kaatuakkin! Me mentiin tohon yhelle pellolle, samalle misä olin Hönöllä joku päivä. Riehuttii siinä pellolla kaikkee omaamme, pompittiin, pukiteltii, kaatuiltii ja naurettii ja tietty kuvattiin. Demi oli tosi energinen. alussa ei olis lainkaan halunnu pysyy käynnissä mut sit ku sain vähä energioit purettuu päästelyllä ni johan alko sujumaan! Mä kaaduinkin kerran ja tuli videolle! Kierrettiin toisen pellon kautta meilla ja linnottauduttiin mun huoneesee kattuomaan supernaturali koneelta. Ei tullu kuvia.

Nyt koska tuolla otsikossa on tuo 'Nyyh'kin ni kaupa seki pitää selventää ku tuo on ollu pitkälti pelkkää kiikatusta tähän asti. Tosiaan, mulla hajos toinen objektiivi. En tajuu, se ei oo tippunu tai kolahtanu mihenkää ja kaiken lisäks kun otin sillä yhen kuvan tänää se zoomas mut kun yritin otaa toista, ei mitää.. ihan kivaa joo. No toivotaan et takuuta ois viel (eiks tollasis oo ylens joku vuos?) ni menis sit sen piikkiin. Mut hei se oli viel se pidemi minkä sain jouluna! No sen siit sit saa meinaa seki on 'made in china' x) lol. Huomena tallille jolloin toiseen bloiin teksti.

Muthei tähän loppuun viel tällänen että, lisäsin tonne sivuun - mistä löyyy esim. lukijat- kohta - blogilistan. Laitan siihen pyynnöstä blogeja mutta vain keppariaiheisia! Ja edellytyksenäsille että lisään, on halukkaan mainittava tämä blogi jossain omassa blogissaan :) Kiitos!

Luultavasti tulossa tästä päivästä vielä kooste mut heit tähän hätään en sitä saa valmiiks. Muokkaan otsikkoon / Kooste jos sen lisään tähän :)

8 kommenttia:

 1. Pääsisköhän munkin blogi tohon blogilistalle?

  http://www.thefourways.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lisäilen kunhan tämänkin blogin siellä omassas jossain mainitset :)

   Poista
 2. Niin ja jos omakin blogini tuohon pääsisi?

  http://annalastenollalapsia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Munkin blogi voi tuonne päästä :) Sun blogin voin vaikka laittaa sivujeni linkkilistalle? &kiva postaus c:

  http://lapsion-tervekunse-leikkii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hyi mua en olis uskonut että tuun ruinaan, mutta lisääs mutkin tonne ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo kunha mainostat tätäki blogii sut ;)

   Poista