torstai 6. kesäkuuta 2013

mulla oli joku osuva otsikko mutta pääsi unohtumaan / Kooste

Kannattaa ihan heti sitten varautua kilometripostaukseen ja kuvien runsauteen. Yritin karsia kaikki turhat pois .. lol.

1.6. Lauantaina todistusten haun jälkeen en tehnyt ihmeempia. Olin vain ja nautein alkaneesta kesälomasta. Iltapäivällä lähdettiin porukalla yo-juhliin jossa tuli sitten vietettyä useampikin tunti. Kotiin kun päästiin innostuin alkaa väsäämään videota Casista ja lähdin ulos hiukan videoimaan materiaalia siihen. Kivasti tuli ja menin ehkä puolisen tuntia. Sain videon samana päivänä valmiiksi ja latasin tubeen


2.6. Sunnuntaina ei ollut suunnitteilla mitään ihmellistä. Perusratsimista ja sellasta. Heitin kaikki hepat pihalle ja nappasin tallista Rafin. Herralla väänsin vähän koulua ja oli jotenkin tosi mahti mennä sillä kun hepan kaula on niin pyöreä ja muutenkin sen muodot ovat aika muhkeät muttei heppa kuitenkaan paina paljoa. Ratsimisen aikana Tirppa saapui meille ja lopettelin Rafilla. Nappasin tallista Demin ja alettiin hypätä. Tirppa meni Jumbolla. Mentiin yksittäistä. Mä hyppäsin sen 110cm ihan, en muista millasta Tirppa hyppäs. Kuvasin materiaalia niin video- kuin kuvapuolelle. Hyppelyn jälkeen lähdettiin vielä maastoon ja tarkotus oli mennä pappikselle. Se oli kuitenkin niin täynnä porukkaa ettei sinne viittitty tunkea vaikka Hanin kanssa sinne myöhemmin mnetiin. Ennen kuin Tirppa kotiutui, hypytettiin vielä hiukan Handeakin. Ponit oli koko päivän pihalla. Menin Lumikillakin illalla vähän aikaa ihan vain saadakseni videomateriaalia.


3.6. Maanantaina menin vuorostaan Viltsun kanssa kisoihin. Kyseessä oli kahden 3. luokkalaisen järkkäämät näyttelyt eli voitte kuvitella millasta oli. Mulla oli mukana hevosoreissa Cas, hevostammoissa Demi ja ponioreissa Cassu + Tirpalla oli hevosoreissa Rafi. Kisoihin päästiin kahden aikoihin vaikka niiden oli määrä alkaa jo yhdeltä. Päivän kuluessa mulle tuli kaikista muista luokista 1. sija paitsi hevosoreista, sen nappasi Rafi ja Tirppa. Voitin myös kisojen yllätysluokan, korkeushypyn huimalla 109cm hevosena Cas. Kisojen jälkeen jäätiin vielä Tirpalle oleskelemaan.


4.6. Tiistaina oli mulla suuntana kaupunki yhden kaverin kanssa. Kierreltiin aikamme ja näin. Käytiin kuolaamassa rajalassa (tai mä kävin, ei se tainnu tajuta niistä mitään) ja syömässä siinä muun reissaamisen ohella. Mulle tarttui mukaan kaupungista pussillinen karkkia filmtownista yhet hijanot korvikset ja yks törkeen upee paita, kaikki ei varmaan tajuu sitä mut mulle se on mun vaatekomeron toisteksi hienoin paita heti Cas paidan jälkeen.

5.6. Keskiviikkona mulla oli riparia varten koevaellus. Hengasin siellä saman kaverin kansa kuin olin kaupungillakin. Käveltiin ehkä puol tuntia silokalliolta johonkin suuntaan kun päädyttiin taukopaikalle. Siellä oltiin 2 h ennen kuin vaellettiin takaisin. Ei sinänsä olu rankkaa mut huonot kengät auheutti massiiviset jalkakivut koko loppu päiväksi. En ollut ratsastamassakaan. Lähdin kuitenkin Tompalla maastoon kun olin saanut herran hännän uusittua. Käytiin reilun puolen tunnin lenkki kameran ja jalustan kanssa. Videoin ja otin kuvia. Joudun penkomaan joissain pöheiköissäki  ja olin varma että nilkat täynnä punkkeja kun pääsisin kotiin mutti niin kuitenkaan käynyt, huh. Lenkin aikana kuitenkin mentiin vähän mastoesteitä.


6.6. Torstaina en tehtyt aamupäivällä oikeestaan mitään. Loppujenlopuksi Tirppa tuli meille kahden aikaan mukanaan mun vanha heppa Kingi. Randoiltiin vähän aikaa ennen kun mentiin ulos ratsastamaan. Mentiin  taas esteitä ja mulla oli Cassu. Pystytettiin kolmen pystyesteen sarja jossa oli yksi tiukka mutka, ylös ja alas hypyt. Ratsittiin jonkun aikaa ja kun oltiin taas 'energisiä' lähdettiin Hanin kanssa pappiksen kautta Salelle. Käytiin ostamassa jätskit ja kun päästiin kotiin alettiin 18.02 aikaan kattomaan Doctor Whota. Olen jäänyt seuraamaan sitäkin ohjelmaa.. oikeesti, mitä mä en kattois? No jossain kohtaa vähän hypytttiin taas Hania ja sillain. Trippa noudettiin yhdeksän aikoihin jolloin minä pyhittäydyin mentalista varten.


Astetta pidempi postaus tällä kertaa. Tänään (koska kello on 0:43 yöllä) saan luultavasti valmiiksi koosteen menneistä päivistä ja linkkaan sen pikimmiten tänne. Kun saan sen valmiiksi, tubeen ja tänne niin lisään otsikkoon / Kooste. Ja wii yli 30 lukijaa, olisko jonkun erikoispostauksen aika teijän kunniaksi ;) Ehdotuksia saa antaa :)!

e/ Tosiaan sen koosteen sain nytten tubeen (ikello on 1:36 yöllä) ja tässä se nyt olis :)

4 kommenttia:

 1. Sellanen päivä Kht Creotossa [johon tietysti Sharan sais vielä mukaan] olis toooooosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D Sellasta tosin joutusitte odottamaan pari viikkoa mutta pistän korvan taakse ;)

   Poista
 2. Hei tosi ihanat noi sun videos! Millä ohjelmalla teet näitä?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, teen ne jollain ilmaisohjelmalla minkä latasin netistä :D

   Poista