lauantai 15. kesäkuuta 2013

aurinkoisii ja nättei päivii

Tästä postauksesta tulee ihan vaan 'päivittelyä'. Mun elämässä ei oo tapahtunu mitään erikoista alkuviikosta. Maanantaina ja tiistaina olin Viltsun kaa, keskiviikkona ratsastus ja torstaina vielä Viltsun kaa .. muistaakseni jotenkin noin :'D

Perjantaina saatiin sitten vähän enemmän aikaseks. Käytiin Hanin kanssa eläinlääkärissä, varattiin mulle teoriatunnit ja ostettiin rippimekko. Hanin kanssa lääkäri käynti oli ihan vain sen takia että koira ontui oikeaa takajalkaansa. Selvisi kuitenkin että kysse oli haukun selässä, vaikkakin lonkissakin on mahdollisesti Hanin istuma tyylin takia jokain vikaa.Kovasti lekuri tyttöä kehui nätiksi ja hyvä kuntoiseksi.
Teoriatunnit itä mopokorttia varten jouduttiin varaamaan orista sillä ulvilassa ei ollus sopivasti kursseja kyynel. No kuitenkin tän jälkeen lähettiin metsästää sitä mekkoa. Kolme paikkaa kierrettiin ja Vilasta löyty sopiva valkonen ja ostettiin siihen vielä 'jakku' tai sellane hijano. Voin pistää kuvaa kun saan sellasen. Sovittiin myös että rippikuva otetaan meijän Hanin kanssa ;)

Tänään oli sitten reissu lintsille ft. Viltsu, mun veli ja isä. Kuljettiin Viltsun kanssa siellä aikalailla kahestaan suurimmaks osaks. Käytiin kaikkiaan noin 10 laitteessa: Kirnu, Tulireki, Kieputin, Kieppi, Vanha vuoristorata, linnunrata jne. Hauskaa oli eikä maksanu mitään. Kolme tuntii kierrettiin ja loppu 30 min jonotettiin siihen uuteen kummitusjunaan. Oli pettymys .. :/ No parissa tunnissa pyyhällettiin kotiin + tauko abc'llä ettei kuski nukahtaisi rattiin. Laitan tähän loppuun vielä jotain kuvia mitä otin tänään eikä liitty mihinkään lintseihin yms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti