sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

mullavaaeioootsikkoooo

ihan vaan tiedoksenne.

28.6. Perjantai, Shara mun lupailujen mukaan tuli meille mukanaan Tomppa ja Rafael. Alettiin heti ratsastamaan, tosin heitettiin mun pollurat pihalle ensin. Alotettiin Tompalla ja Cassulla. Mentiin tosi perusjuttuja. Käynti, ravi, laukka ja joitain väistöjä. Cassu meni kivasti vaikka olikin tosi tuskasta mennä kun oli aika kuumahko :p Kuvailtiin samalla. Tän jälkeen napattii Demi ja Raf tarhasta ja alettiin menemään niittä koulua. Nopee lämppä ja mentiin kaikki lisätyt ja kootut ja hiottiin jos oli parannettavaa. Kuvailtiin tämänkin aikana.

Tässä tää meen allas. Syvyys on jotain 1,16 m :)
29.-30.6. Viikonloppu, Päivän vaan lilluin kotona, kävästiin nopeeta ristiäisissä ja mut heitettiin Sharalle joskus 19 jälkeen. Oltiin kahestaan koko ajan ja kaikkee. Ilta meni mässätessä, katsoen SPN'ää ja tehden varusteita yms. Mentiin nukkumaan puol kahen aikaan ja herättiin kellon soittoon 09:15. Jatkettiin samaa mitä tehtiin illalla. Täytin Tompan uudestaan ja nyt on paras täyttö mitä herralla on ollu. No tein sille sitten kanssa uudet suitset. Raahauduttiin ulos ja alettiin ratsastamaan Demia ja Rafia. Mentiin taas koulua, tosin nyt mentiin piaffet, passaget sunmuut 'korkeen koulun' jutut. Demi meni kivasti ja tammalla alkoikin tänään hyvin ansaittu loma :) Mentiin loppuun vielä joku outo koulurata. Tän jälkeen ratsittiin vielä Tomppa ja Raisu. Meno oli tosi letkeetä ja rauhallista koko ajan. Samaakäynti, ravi, laukka juttua mentiin kuin mä ja Shara perjantaina. Loppu aika vielä pelattiin muuttuvaa labyrinttia ennen ku noutaja saapui :)


Tänään onkin sitten aika menny kerätessä kamoja posiaaon. En oo ees vielä pakannu mut en tiiä ottasinko kameraa mukaan D: näitä elämän suuria kysymyksiä ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti