perjantai 31. toukokuuta 2013

minä se en sitten osaa pitää itseäni kassassa

Otsikolle selviää tarkoitus postauksen aikana ;)

Tiistaina en tehnyt yhtään mitään. Oli nättipäivä ja lojuin vaan sisällä .. :/ Näin jälkeen päin harmittaa .. Keskiviikkona oli luokkaretki poriin (wiii) jonka jälkeen tuttuun tapaan keskiviikkoiselle tunnilleni. Menin Killilla ja ilman jalkkareita. Polvet aika mukavan kipeet tunnin jälkeen, hyvä että pystyssä pysyin.

Torstaina tapahtuikin sitten vähän enemmän asioita. Aamulla tehdessäni aamupalaa, viiltin mukavasti sormeeni. Meni ihan ihon läpi ja taisi jo vähän ne alemmatkin kerrokset näkyä .. (jak) No 'koulussa' näytin opettajalle ja mut passitettiin terkkarille ja sitä kautta terveyskeskukseen. Se sormi liimattiin sitten kasaan ja käskettiin vaan varomaan. Kävelin takasin kentälle ja kärsin loppu päivän.  Illemmalla Shara tuli meille ja raahasi mukanaan Rafin, Lumikin ja Tompan. Cassun se sitten loppujenlopuksi ratsasti mutta tulivat nyt pariksi viikoksi mulle. Syy selviää Sharan blogista sitten joskus. Pidin Cassulle ja sille ihmiselle este tunnin ja laitoin ne hyppäämään rataa. Korkeimmillaan oli 90cm ja esteitä kuusi tai seitsemän. Kun ne lopetti käytiin salessa ja katteltiin loppu aika Supernaturalia.

Ehana ! ♥ siinä on tässä siis jo liima ..
Tänään perjantaina en ookkaa tehny mitään merkittävää ollu kotona ja silleesti. Mutta oon ihan kikseissä huomisesta, meinaan todistusten jako ja kesäloma alkaa :3 Pitäis mopokortti saada ajettua ennen heinäkuuta kesätöitä varten .. Mutttttta jokatapauksessa, huomenna yritän saada jotain aikaseksikin ja ehkä jopa postata. Nyt yritän aktivoitua joka taholla kesää varten ja kesäksi ..

2 kommenttia:

  1. Jään seurailee tätä blogii, tosi hyviä kuvia ja postaus:)

    http://ratsurecall.blogspot.fi/

    VastaaPoista