sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

'Piha täynnä tuhmii lapsii'


Kuunnelkaa vaikka tota lukiessanne tätä postausta, on vaan soinu mun päässä jo jonkun aikaa. Tästä postauksesta tulee vaan sellaen päivitys menneestä viikosta ja joitakin kuviakin luvassa. 

16.6. Sunnuntai, Hilpasin Sharalle päivällä. Mulla oli mukana kyllä heppa muttei päästy ratsastamaan sateen takia. Randoiltiin sitten vaan jotain omaamme. Ei mitään muistikuvaa tapahtuneesta :'D

17.6. Maanantai, Shara tuli vuorostaa meille. Hällä oli mukanaan Raisu ja kamerat. Meillä tyhjennettiin uima-allas joka vuoksi meidän pihas yhteen kuoppaan oli jäänyt kivasti vettä joten me hyödynnettiin sitä vesiesteenä. Pystytettiin yhet tolpat ja parhaimmillaan korkeus oli 80cm. Mitään kamalaa ei tapahtunu, hengissä selvittiin loppuun asti. Hepat olivat tuon ajan pihalla. Loppu päivä me vaan sekoiltiin. 


18.6. Tiistai, Ette ikinä arvaa. Menin taas Sharalle :D No tällä kertaa saatiin ratsittuakin ja mulla oli mukana Cas. Tirppa oli jo valmiiksi Sharalla joten hengattiin sitten hänen kanssa. Tirppa piti meille estetunnin, mä menin Casilla ja Shara Lumikilla. Mentiin viuhkaa ja yhtä pystyä. Tämän jälkeen Shara piti meille vielä lyhyen tunnin. Mulla oli jalat aika kipeet ja yritin mennä ilman kenkiä vähän aikaa siinä kivikossa .. eihän siitä tullu mitään :d Loppupäivä me vaan sekoiltiin sisällä. Sharan hepat olivat silti ulkona koko ajan.


19.6. Keskiviikko ja 20.6. Torstai, En ratsastellut koska keskiviikkoa oli ratsastustunti Chapelissa ja torstaina pitkästä aikaa parturi. Keskiviikon tunnin menin Hesellä ja meni suht. kivasti. Parturissa ei tapahtunu muuta kuin 10cm hiusten lyhennys ja etuhiuksien laskeudutaminen muihin hiuksiin.

21.6. Perjantai, En sitten ollutkaan kenenkään kanssa koska oli juhannus. Päiväni vietin kotona suurimmaksi osaksi. Raahauduin pihalle ja jaksoin heittää hepatkin ulos päiväksi. Ratsituksi tulivat Cassu ja Cas. Cassulla menin puomeja. Ori meni ihan kivasti vaikka intoa oli aika paljon. Pysyi tassuissa. Casilla menin koulua ja hevonen oli edelleen oma ihana itsensä. Menin lisättyjä ja koottuja kaikissa askellajeissa. Cas taipui kaikkiin kiemuroihin oikein hyvin ja jaksavaisena. Uskaltauduin myös uimaan tuohon meidän altaaseen. Hui kun oli kylmää mutta selvisin :D


22.6. Lauantai, Yssin vietin tämänkin päivän. Hepat heitin pihalle ja varustin Demin. Menin tammalla koulua, pääosin samoja juttuja kuin menin Casila edellisenä päivänä. Demi kulki tosin hiukan laiskasti. En jaksanut mennä kauaa koska + 25 astetta .. Mukavan hien sain pintaan ja ai että oli ihana pulahtaa altaaseen vaikka ei ollutkaan lämmennyt vielä kunnolla :D! Ilta vietettiin mökilä porukoiden ja selkävaivaisen Hanin kanssa. Kävin uimassa ja hui kun luonnon edessä oli pelottavaa :D:


23.6. Sunnutai, Tänään vietin lähes koko päiväni (taas) Sharan ja Tirpan kanssa. Menin sinne, Sharalle ja mukana mulla oli Cassu. Me hypättiin 'maasto'esteitä tai no, mitä Sharan pihaan saatiin kasattua. Neljä estettä eikä menty varsinaista rataa. Kuvattiin aika paljon :D Loppu päivä oltii vaa sisällä ja katottiin telkkaria + pelattiin lautapelejä lol. 


4 kommenttia:

 1. Toi vesieste on iha huikee!!:D Jään seurailee, käyhän kurkkaa munki keppari blogi:)

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sain just tän luettuu ku biisi loppu. ;) Hienoi kuvia, rakastuin tohon kuvaa missä lisäät ravia (vai mitä ny o) Casin kans. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo itekki tykkäilin tosi paljon kyseisestä kuvasta ja lisättyähän tuo on (:

   Poista