sunnuntai 12. toukokuuta 2013

no one's getting out alive

Totta. 

Torstaina oli helatorstai jonka takia oli myös vapaata. Otin kaiken siitä irti ja nukuin yhteentoista asti. Sittenkin nouseminen oli rankkaa. Pivä kului kunnes kahden aikaan sain kyytiä Sharalle mukanani Cas. Sekoiltiin ja vähän ratsittiinkin. Hypättiin, mä casilla ja Shara Tompalla. Mentiin sisälle perinteileimään ja loppujen lopuks tehtiin Tompalle häntä. Aika .. paksu xD mut joo, mua tultiin sit hakemaan kasin aikaan varmaa. 


Lauantaina hilpastiin Viltsun kanssa kaupungille päivällä. Hengattiin siellä melkein 5 tuntia ja bussilla tultiin takasin. Ei mitään ihmeellistä, käytiin subilla syömässä ja mulle tarttu mukaan yhet minishortsit, äitienpäivä lahja ja jotain pikkusälää. Meinasin ostaa uuden arskalasitkin mutta totesin vanhojen olevan vielä käyttökelpoiset ja lol ne meni samana päivänä rikki. 

Kotiin tulos jälkeen sain innostuksen 'sisään ajaa' noi minishortsit ja lähin heti ratsastelemaan.  Nappasin tallista Demin ja heitin hepalle kanget niskaan. Koulua mentiin ja jotain küreja treenasin. Väistöjä kaikissa askellajeissa ja kootutkin käytiin läpi. Demi kulki kivasti. En kuvaillu vaan keskityin ratsastamaan. Lopettelin ja vein Demin talliin. Otin mukaan vielä Cassun ja varustin herran. Ekaks väänsin hiukan koulua kunnes innostuin pystyttämään esteen kentälle ja korkeimmillaan se sitten oli 120cm ja tyyli oli 11+. Kuvasin kaiken ja kooteenkin änkesin kanavalleni. Sen löytää TÄSTÄ . Loppupäivän homehduin. 


Tänää en ookkaan mitään ihmeempää tehny, mitänyt normi äitienpäivä ollaan vietetty. Käytiin sukuloimassa ja illemmalla innostuin lähtee Hanin kaa ihan kunnon lenkille (eli vaivauduin jopa ottaa sen vyön - mikä helpottaa juoksemista koiran kaa - mukaan) eikä kyllä tuo asvaltilla juoksentelu mulle sovi .. lol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti