maanantai 6. toukokuuta 2013

Uusi myytävä ja ratsastelua

Anteeks oon ollu tosi laiska koska postaaminen ei jostain syystä innosta nyt yhtään .. :/

Lauantaina suunnittelin pitäväni jonkunmoisen tehopäivän kuntoni mukaan kun edelleen lääkekuurilla angiinasta. Kaksi heppaa sain ratsituksi ja kaikki olivat myös tarhassa päivän aikana. Ekana menin esteitä Andyllä, tosin ensin väänsin hiukan kevyttä koulua. Kokeilin myös mennä ilman kenkiä ja sukkia mutta en viittinyt niin kauaa mennä kun pelkään asioita. Esteitä hyppäsin 115cm asti ja korkeimmat esteet ylitin sukilla. Oli kyllä ihanan kevyttä :)!Lopettelin ja heitin Andyn takaisin tarhaan.

Nappasin vuorostaan Cassun mukaani ja varustin hänet. Olin ajatellut mennä herralla vään koulua ja se sitten toteutui. Menin väistöjä, koottuja ja lisättyjä kaikissa askellajeissa. Menin nyt tasapohjaisilla kun ei sukkasillaan meneminen oikein enää houkutellut. Pääasiassa videoin. Menin parinlaisia tehtäviä myös. Lopettelin aika nopeesti ja heitin Cassun talliin ja sen perässä loputkin ponit.

Ilta meni oikeestaan odotellessa, tosin kävin pitkästä aikaa kunnon lenkillä. Illalla mentiin sitten Viltsun kanssa kattomaan elokuvista Scary Movie 5. Oli kyllä hyvä ::D! Suosittelen.


Ja sitten se myytävä vielä. Ei mitään ihmeellistä mutta valkonen tiedoton 15 e :) Topa on tässä. 


2 kommenttia:

  1. aivan ihanan olonen blogi sulla :)

    http://withoutwings-iidasd.blogspot.fi/
    Ois kiva jos kävisit kurkkaamassa munki blogia :)

    VastaaPoista