maanantai 27. toukokuuta 2013

mukava päivä mukavassa seurassa

Jonkunmoinen postausinnostus ja nyt kirjottelen vain tästä päivästä ;) Ensinnäkin ihan perus koulupäivän jälkeen Viltsu tuli meille. Menin sitä ja Meraa vastaan Hanin kanssa. Kun päästiin takaisin meille, mä nappasin tallista Casin ja pistin hepalle kanget. Väännettiin siinä jotain koulun tyyppistä. Mä kuvailin vähän ainakun jaksoin. Oli tosi lämmin päivä vaikkei aurinko koko aikaa paistanutkaan. Jostain syystä pystytin vielä esteen kentälle ja hypättiin vähän mutta lopetettiin kun energia loppu.

Käytiin Hanin kanssa pappiksella ja tottakai mulla oli kamera mukana. Siellä sitten meidän 'onneksemme' oli jotain seiskoja ja tottakai kohta kuulu 'mihin hepat jäi?' Oltiin kyllä ihan että LOL. No kuvailtiin ja takasin meille. Oli muuten pappiksen vesi kylmää o.O

Meillä sitten vaan homehduttiin kunnes meijät pestattiin kokoomaan trampoliinia. Koottiin ja testattiinkin :'D Viltu jossain vaiheessa sitten lähti ja meikä alkoi kunnostamaan loppujakin esteitä. nyt mulla on sitten 10 paria pystyssä pysyviä esteitä heh :'D Mukavasti hajoitin myös polveni joten nyt tuskin kauheasti ratsastelen sen takia :/ Nytkin on kylmää siinä LOL.

anteeks

2 kommenttia: