sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Syndet 20.-21.4 ja meillä kiekuu feenikslinnut.

Oli nimittäin Sharan syndet! Jeiii. Ollaan tätä kyseistä viikonloppua suunnteltu jo kauan ja nyt se sitten oli :3 Käytiin tosiaan torstaina hakemassa ruoat. Kävin tosin ennen Sharalle menoa yksillä toisillakin syndeillä, tosin niiden päätähti täytti vasta 2 vuotta. Oli varmaan kova olo. Ps. Anteeksi tuleva teksti- ja kuvapommi.

Olin kuitenkin sitten neljän jälkeen Sharalla. Muutin sinne taas vaihteeks ja mulla oli ihan hirveesti turhaa tavaraa xD Asettauduin tavatamääräni kanssa sisälle ennen kuin lähdettiin ulos ratsastamaan. Tarkoitus oli mennä koulua ja sitä me sitten mentiinkin. Mulla oli Cas ja Sharalla Rafael. Pistin Casille taas nassuun kanget. Mentiin vähän kaikkea mitä jaksettiin kun tuuli ihan hirveäti! Kerran mentiin myös koulurata meijän kisoihin. Kun energia alko loppuun lähettiin klampsimaan takaisin pihalle. Ei ei menty kuitenkaan vielä sisälle vaan siivottiin Sharan talli kisakuntoon. Heitettiin kaikki hepat pihalle ja nuohottiin paikka läpi. Muuttui kyllä täysin! Ennen ja jälkeen kuvia löydätte Sharan blogista huomenna. Mentiin sisälle ja mä alopin valmistautumaan antamaan oman lahjani Sharalle. Vaihdoin vaatetukseni ja pistettiin synttärisankarille päähän pinkki tosi hot lankkarihattu vilkkuvalla kruunulla. Sitä se raukka sitten piti melkein koko illan. Kuvattiinkin kun annoin lahjan sille. Paketista se löysi synttärikortin, rahaa ja yhden paidan. Kun Shara avasi paketin ja alkoi hahmottamaan sen sisältöä olisitte nähnyt sen reaktion! Tyyppi oli ihan täpinöissään ja avasi paketin äkkiä. Halin meikäläinen sitten sai. Mulle olin tosiaan tilannut samanlaisen ja aika parhaita paitoja noi kyllä on! Kuva alempana. Alettiin kuitenkin paketin avaamisen jälkeen laittaa ruokia, tarkemmin sitä kaikkea mässyä. Emmä ees kehtaa kirjottaa kuinka paljon me ostettiin irtokarkkia per nokka! Hyi.

Pihalla oli kyllä vielä ihan valosaa mutta ei me sine enää menty vaan alotettiin meijän elokuvamaratonia. Kolme leffaa katottiin putkeen. Eka niistä oli Ring ykkönen, toinen Johnny English ja kolmas Bad Teacher. Kaikki elokuvat oli tosi hyviä vaikkain Ringin aikana oltiin välillä vähän että moi. Elokuvien jälkeen katottiin vielä uusin Vampyyripäiväkirjat, 4 tuottarin jakso 19. Kun tää kaikki oli tehty kello oli jo noin kaksi yöllä. Mutta joo, alettiin vähän valmistelemaan meijän kisojakin. Tehtiin ruusukkeita ja pistettiin kisakirjeet osallistujille. Kun kaikki nuo kolme elokuvaa ja yksi VP oli katottu alettiin vahtaamaan Supernaturalia. Vään enemmän sitä tv'tä tällä illalla. Väsättiin samalla niitä ruusukkeita. Kaikkia ei saatu valmiiks, kun päätettiin sitten painua pehkuihin puoli kuuden aikaan. Nähtiin kivasti auringon nousukin xD Kuviakin otin. Nukahdettiin joskus kuuden aikaan.Ekan kerrn kun heräsin aamulla, katsottuani kelloa tajusin että se oli vasta vähän yli 7. Tuntu kyllä ihan niinkuin olisi ollut enemmän mutta no. Oltiin sovitu että nukuttais kahteentoista, mutta eihän se niin sitten menny. Ylös pampattiin jo yhdeksältä. Samantien alas syömään aamiaista ja molemmat meinas nukahtaa sielläkin. Meinattiin asettua niille sohville nukkumaan uudestaan mut ei me sitten tehtykkään niin. Kahteen asti me vahdattiin telkkaria kaikkiaan. Hui. Pääasiassa supernaturalia katottiin.

Päästiin tosiaan kahden jälkeen pihallekkin. Suunnitelmana oli testata ne esteradat meidän kisoihin. Niinhän me sitten tehtiin. Sharalla oli Cassu ja mulla Andy. Ekat pari 'luokkaa' meni suht hyvin mutta kun esteitä oli 70cm korkeudella alkoi se kolmen tunnin yöuni tuntua jaloissa. Hyppäämisestä ei tullut kummalakaan yhtään mitään. oli tosi raskasat ja työlästä hypätä. 80cm hypättiin korkeimmillaan. Siivottiin esteet pois ja alettiin ottamaan jotain ihmeellisiä hidastuksia Sharan videokameralla siihen 'syndevideon', minkä teen joskus tästä viikonlopusta. Yksi tyyppi liittyi meen seuraan ja orjuutettiin sitä aikalailla myös. Riehumisen jälkeen mentiin sisälle syömään vähän lisää. Me katteltiin Merliniä niin kauan kunnes mun noutaja saapui. Cassu lähti myös mun mukaan kun Tomppa siirtyi Sharalle. Tomppaa me ei kuitenkaan ratsastettu.

Nyt olen aivan rättipoikkiväynyt koska 3h ei ole tarpeeksi mulle. Ja pikku vinkki niille jotka ovat tulossa meidän kisoihin ensi lauantaina. Nukkukaa enemmän kuin 3 tuntia kiitos. Meillä meni meno ihan hysteeriseksi eikä naurua saau enää ees loppumaan ennen kun mä lähin. Oli hauskaa niin kauan kun sitä kesti. Huomenna mulla alkaakuin TET-jakso ja saatiin  koululta bussikortit, Hui. Vielä muutamia kuvia :)

laatu ♥
Tälläset paidat meillä siis on :)
Selvä feenikslintu
Tältä taivast näyttää vähän ennen auringon nousua ikkunan läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti