lauantai 6. huhtikuuta 2013

Burn everything you love, then burn the ashes


Ja tälläsillä otsikoilla taas mennään. Biisi on hyvä ja kaikkee et heh. No kuitenkin en oo viikolla ratsastanu lähes yhtään. Keskiviikon ja Perjantain vietin sitten kuitenkin tallilla. Tänään sain hiukan aktiivisuutta kun Shara tuli meille mukanaan Cassu ja kamerat. Oli sillä yks keskeneräne heppa mut se ei edistyny yhtään. Mentiin lähes heti kyllä ratsastamaan. Mulla oli Andy ja Sharalla sitten se Cassu. Me hypättiin ja tarkemmin me mentiin sarjaa. Kolmen esteen tasasta sarjaa eli kaikki esteet oli kokoajan samassa korkeudessa. Kuvailtiin siinä kun hypättiin. Molemmat pääsi vielä sen 80 cm -> askel -> 80cm -> askel --> 80cm ihan suht. hyvin mutta ysissäkympissä päästiin vain eka este ja siihen töppäs kun vaihti ja ponnistusvoima loppuivat.

Hani oli meillä kokoajan siinä mukana pihalla ja innostuttiin sitä hypyttämään myös vähän. Kun esteet oli asvaltilla laitettiin Hanille pystyyn korkeimmillaan 40cm -> 50cm --> 70cm sarja isoilla väleillä. Aluksi koira oli tosi innoissaan ja vähän liioittelikin hypyissä mutta loppua kohden alkoi neidin innostus hiipua. Laitettiin sille vielä sellanen kolmenkymmenen sentin jumppis minkä se meni siinä sitten muutaman kerran kun me kuvattiin. Loppu aika ei sitten tehtykkään mitään oleellista :).

?
Jos joku tajuu, saa nauraa XD Mut mä en tehny, löyty netistä

Huomenna voisin kait vähän aktiivisemmin ulkoilla kun koko viikon olen nyt oikeastaan vain lusmuillut .. heh .. Aattelin kans tehä jonkun erikispostauksen sitten kun täyttyy tuo 30 lukijaa (huppua) niin iihen ehdotuksia :)?

5 kommenttia: