perjantai 19. huhtikuuta 2013

i'm gonna miss you wherever i go

Terve.

Tänään jaksoin itteni raahata pihalle vasta joskus viiden jälkeen. Ihan ekaksi asetin hepat takaisin talliin kun ovat koko talven olleet huoneessani kylmän takia. Hiukan siistein siellä kanssa. Kaikki hämähkiverkot pois ja uudet nimijutut :D

Kameroideni ladattua, nappasin Casin ja lähdin hänellä sitten ulos. Pääasiassa kuvailin vieokameralla. Pistin Casille naamaan Demin kanget jotka menevät hyvin sillekkin. Hiukan kuolaimet oivat isot muttei se sitten häirinnyt ollenkaan. Koulua mentiin ja heppa meni hyvin. Vaikka oli ekaa kertaa hepalla kanget päässä, meni kivasti eikä riehunu normaalia enempää. Ravailtiin aika paljon, väistöjä tehtiin ja kerran mentiin koottu- ja lisättyravikin. Laukattiin aika vähän ja mentiin hiukan laukanvaihtoja. Ennen lopettamista menin vielä sen Helppo C:2 2000 kouluradan mikä on tulossa ensiviikon kisoihin! Hui .. Huomenna meen kuitenkin Sharalle ni hiukan järkkäillään niitä. Jäähdyttelin aika nopeesti ja heitin Casin talliin. Kuvailin siinä kaikkea randomia hetken aikaa :)


Tällänen lyhyt taas mutta sunnuntaina luvassa pidempi :)!Lisäksi teen koosteen tästä päivästä. Ja TÄSSÄ olis tällänen kooste tän päivän sekoiluista :)!
 

4 kommenttia:

 1. Miks teillä on jo nuin kesä? Mutta joo hieno video ja muutekin kiva postaus C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, takapihallekkin paistaa 24/7 aurinko jos hyvin käy ;D Ja kiitos :)!

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Tykkään kun laittelet videoita, voisitko tehä semmosen ku hyppäät esteit? ;)

  VastaaPoista