lauantai 16. maaliskuuta 2013

Touhuilua pitkin päiviä

Otsikko.

Olin tässä Torstaina Hanin kanssa riehumassa tossa pihassa ja tottakait mulla oli kamerakin mukana ;) Heittelin sille palloa ja se niitä siinä innokkaana haki vaikka ikäkin jo huomattavasti painaa .. Njoo, aurinko paisto kivasti ja lumi pöllys kun neiti siellä kirmaili. Hiukan oli senkin pakko ilmasta olemassaoloaan ärisemällä ja haukkumalla. Toista samanlaista ei vaan ole ♥ Joo mut kiusaan teitä parilla ammattitason valokuvalla.


Tänään sain hommattua Sharan meille ja lähes heti alettiin ratsastamaan. Mä otin Casin ja Sharalla oli Lumikki. Testasin Casia sen uusilla suitsilla, hyvin toimi niilläkin. Lumikillakin oli aika uunituoreet vehkeet naamassa :). Mentiin esteitä koska ei liukasta eikä ollu autoja pihassa. Lämppäiltiin aika 'omaa' tahtia, väisteltiin ja ravailtiin siinä. Hani oli taas meijän kanssa siinä pihalla nauttimassa ihanasta säästä. +1 lämmintä ja aurinko paisto niin että aurinkolasit oli käytössä! nam. Mentiin estettä niin että puomit edessä ja takana ja tolpilla sitten laukanvaihto. Cas meni kivasti, ei vikuroinu vastaan tai muuta. heh.

Kultani ottaa arskaa siinä ♥


Tän jälkeen mä otin Demin, Shara meni sitten Andyllä ja me mentiin vääntämään vähän koulua parkkipaikalle. Ei ollu liukasta mut ihmisiä kulki kokoajan sa tölläs et ' mitä ***' Mut joo, lämpättiin taas aika omalla tavalla. Väistelyjä ja ravailua + hiukan laukkaa. Treenattiin ennen lopettamista lisätyt askellajit läpi. Käynti ja laukka oli hiukan päässy rapistuu kesästä jolloin sain ne ihan suhtkoht hyvään kuntoon. Varmaan vaikutti tietty et oli paksummat vaatteetki mut joo huono tekosyy. Andy oli vähän vastahakonen mut Demi meni sit kahtakin kovemmalla työllä kaikki kuonniallisesti läpi. Videoitiin ja kuvakin tuli otettua ennen kun kamerasta loppui akku. Käppäiltiin kotiin ja loppu ilta riehuttiin kaikkea omaamme.


Mäpä jään tänne kuolaamaan myynnissä olevaa sekarotusta tyttöpentua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti