sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pusikossa 9.-10.3.

Ja pusikko oli tällä kertaa niinkin kaukana kun Sharalla. Ennen kun tunkesin itteni sinne, me käytiin kaupassa hakemassa kaikkee hywwäää koska oltiin ilta/yö/aamu kahestaan. Kun päästiin takasin Sharalle, mentiin lähes heti ratsastamaan. Mä menin Casilla ja Shara Cassulla. Jonkun näköstä koulua tuupattiin kun liukas kenttä ja lyhyet sivut ehkä 2m pitkiä et jees. Treenailtiin koottuja ja vähän lisättyjäkin askellajeja :) Vähän oli tuo koottu käynti päässy rapistuu viel huonommaks ku se oli ennen heh.. Ja ps. et valmistukaa kuvapommiin.


Sinä päivänä ei sit enempää ratsastettukkaan vaan linnottauduttiin sisälle mässyttään, tekee varusteita ja kuuntelee musaa. Ilta jatku samanlaisena sit ihan loppuun asti kunnes mentiin puol neljä nukkumaan. Eikä mua itseasiassa edes väsyttäny mut joo, nukahdettiin sit vast neljält.

Aamulla heräiltiin rauhassa yhentoista maissa ja katteltiin supernaturalia kahteen asti. Riehuttiin aikamme ja neljän jälkeen päästiin vasta pihalle. Ekaks me ratsastettiin Andy ja Vihje. Mentiin pellolle kuvailemaan, ei mitään sen ihmeempää. Meijän seuraan liitty sitten yks hyypiö kans ja hänellä oli sitten oma heppa mukana. Etittiin kärryt ja alettiin riehumaan oikeen urakalla meinaan valjastettiin se yhen tyypin heppa ja alettiin ajamaan. heh. Meno oli aika villiä kun joka toinen sekuntti oltiin jossain missä ei olis pitäny olla ja lopulta yks loensi nenälleen sieltä kärryistä et nam. Hakija tuli ja tulin kotiin potemaan nuhaa johon nyt sit yhdisty pahoin vointi ja kuume et nam .. kuollaan yhdessä jookosta :3

?
Eräät ne ei sitten osaa olla kunnolla ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti