torstai 28. maaliskuuta 2013

livin' hard just like we shouldEn oo mitään ihmeempiä ratsastellu kun aikamoisia peilejä noi kentät on. Hieno ilma on kyllä ollu koko ajan ja ulkosalla olen ollut pääosin Hanin kanssa temmeltämässä ja vähän kuluttamassa sen vanhan rouvan energiaa kun sitä tuntuu riittävän kokoajan vaikka mitä tekisi.

No Maanantaina Viltsu kuitenkin tuli meille omalla hepallaan Meralla ja mä käppäilin häntä västään Andyllä. Kierrettiin meidän kautta kun nappasin kamerat ja jalustan. Suunnitelmissa oli mennä ratsastelemaan koulua yhelle parkkikselle mutta herranjestas kun oli sileä jää! Hui, en olis tasapohjasilla uskaltanu edes läpi kävellä. No päätettiin sitten mennä metsän kautta pellolle ja sieltä meidän takapihalle. Kuvailtiin siinä samalla ja itse meinasin lentää ympäri juuri noiden tasapohjaisten takia. Tuli videolle ja kuvankin sain Viltsu napattua, jess.


Tiistaina kävin kaupungissa hakemassa ittelleni farkkuja jotka löytyivätkin sitten yllättävän nopeesti, yllätyin poitiivisesti! Harvasta kaupasta löytyy enää noita 36 puntteja .. Keskiviikkona äkkilähtö tallille, Chapeliin. Että oli ihan outoa ratsastaa pitkästä aikaa jollain muulla hepalla kuin Pontsolla :'D Killillä menin ja menin suht hyvin.

Tänään en taaskaan oo ratsastellut vaan keräsin kamppeeeni, tässä tapauksessa tosin vain kameran ja sen paremman objektiivin, ja lähdin Hanin kanssa pihalle. Pääasiassa takapihalla sille jotain palloa potkin. Koiran kuvailun ohessa räpsin kuvia myös kaikesta muusta mitä nenän eteen tupsahti, heh. Pikkuhiljaa edettiin pellolle ja siellä heittelin Hanille kaiken maailma  keppejä :) Että kyllä huomasi kuinka koira nautti!


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaikki muut paitsi Cassun olen omilla pikku kätösilläni väsännyt.

   Poista
 2. Okei!
  Tosi hienoja mulla on vaan yksi:)

  VastaaPoista
 3. Aiokko myydä koskaan jotain niistä?

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. http://khtcreotto.webs.com/Hevoset/Charming%20Revelation%20CREO.htm <-- 25e
   Even sivuilla on linkki sen kuvagalleriaan.
   http://s1146.photobucket.com/user/millzzz98/library/Mun%20omat/Myynnis/Myyntiponi?page=1 <-- 10e

   Poista