perjantai 20. heinäkuuta 2012

Perjantai 13. ja särkkä :--D

Juups. Viimeks viikko sit kirjotin kun oon ollu aika laiska mut täs taas tällänen oikeen superi teksti x)

13. 7. Sharan kanssa lähettiin meidän ökille mukanamme Raisu, Vilma Sparta ja Hoppu. Aikalailla saman tien kun oltiin asetuttu, lähettiin maastoon Vilmalla ja Hopulla. Lähettiin valumaan yhteen aika jännään paikkaan mut kun päästiin perille Shara liukastu ja sit pian siltä alko tulee verta nenästä. Siin sit kaikkien hyttysten tappamina lähettiin kävelee takas mökille. Perille päästämme Sharalla oli kädet ja naama ihan veressä et olis voinu luulla et se oli tappanu jonku xD Illalla sit uinnin kautta saunaan ja sieltä nukkumaan. Seuraavana päivänä, 14.7., eli lauantaina, me kasattiin aamutoimien jälkeen mökin pihaan maastorata. Mä menin Spartalla, Shara Vilmalla. Siin sit hypättiin ja kuvattiin. Meillä oli tarkotus lähte jo sinä päivänä mut saattiin mun vaari tulemaan sinne et saatiin jäädä viel toiseks yöks. Ei ratsastettu enää. Taas uinnin kautta saunaan. Sunnuntaina, 15.7., Aamutoimien jälkeen lähettiin Raisulla ja Hopulla maastoon. Käytiin parin tunni lenkki. Kamera oli mukana, tällä kertaa pelkkä järkkäri vaikka videoinkin aika paljon mut halusin sellasii videoita mis on hijano tarkennus ja kaikki on et moi xD Takasin ku päästiin mökille, oli lähtö melkeen heti kotio kun äiti tuli hakemaan :) Videonkin väänsin maastoilusta :D
16.7. Ei mitään hajua mitä tein tuolloin :'D

17.7. Ratsastelin Evellä ilman kameroita kun ajattelin mennä ihan kunnolla ilman mitään pysähdyksiä ja kameran paikan vaihtoja :'D Meinin paljon voltteja ja ympyröitä. Tein sellasta että Pääty-ympyrä --> kulmaan voltti --> keskiympyrä --> kulmaan voltti --> pääty-ympyrä --> kulmaan voltti --> keskiympyrä --> kulmaan voltti millon missäkin askellajissa.

18.7. En ratsastanu keppreilla. Olin tallilla ratsastamassa. Killillä menin ja viimosen tunni kunniaksi meniin ilman jalkkareita. Meinasin tippuu ihan miljoona kerjaa Killin harkkaravissa xD Mun tasapaino on ihan 10++. Väistettiin uralla ja laukattiin :) Ihuna tunti kun pollurat jää nyt kahen viikon kesälomalle :))

19.7. Lähettiin Sharan kaa hämeenkyröön yösk kun tänään oltiin särkkiksessä ja oltiin ihan moi. Kävästiin kauppakeskus Elossa, Hööksissä ja sieltä ostettiin sellasia kumilenkkejä hevosten letteihin mis on vaaleen sinisiä ruseteita ♥ Cassulle tarkotettu ne siis on :DD Ja ruusukkeita seuraaviin kisoihin ja Shara osti esteraipan :) Illalla kävästiin uimassa (ihan ylikylmää vettä) ja sit iltatoimien ja telkkarin vahtaamisen kautta nukkumaan :)

Tänään, 20.7., herättiin 08:30 ja lähettiin särkkikseen joskus 09:40 suunnilleen. Perillä oltiin ehkä varttia yli 10. Ostettiin rannekkeet (kivan pinkit xD) ja lähettiin siitä suoraan koskiseikkailuun :--D Koko päivän aikana kävin koskiseikkailussa x2, tornadossa x7, ilmaveivissä, hurricanessa, viikinki laivassa, jet starissa, take offissa x2, troikassa, aikamatossa, trombissa, tyrskyssä, tukkijoessa, metkulassa, angry birds landissa ja taikajoessa. Taikajoki oli nii vaarallinen et juututtii yhes kohtaa :'D Ja kyllä pelotti! Syötiin jossain kohtaa ranskikset ja hampuilainen mut en syöny sitä pihvii.. mul oli hampurilaises ne sämpylät, ketsuppia ja suolakurkkua xD Mut joo tornado oli ehdottomasti ihanin ♥ Olisin menny useempia kertoja siihen mut aika loppu keske :/ Särkästä lähettiin noin 17:45 mukavan päänsärryn ja huonon olon kera (y) Kotona 19 jälkeen .. tai enne, en muista xD

Mut joo tähän loppuun ilmotus että Wispi ja Prome ovat löytäneet uudet kodit :) Jja syksyllä tulossa kenttäkisat, kiinnostuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti