lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kevät päivä !1

Otsikko kertoo ;) Eilen - 27.4. - alko vappuloma :D No siis ihan perus viikonloppu eka, sit maanantai vapaa ja sit viel tiistai :--) Varsinaisia viikonloppu suunnitelmia ei ole mutta tiistaina Shara tulee meille ja tehään viimeiset kisa valistelut. Kisat meillä siis 5.5. ja tällä hetkellä 6 osallistujaa tulossa :/ Jee'e. Mut joo tän päiväseen :D

Kapen nappasin tallista koska silla en pitkään aikaan ollut mennyt :/ Mut siis perus koulutunti. entiin aika paljon ympyröitä ja aika käynti painotteinen tunti koska oon just ollu kipee ni ottaa henkeen viel aika pahasti :( Mut joo. Tempo vaihteli aika hanakasti ja pukittelikin aika paljon. Vedettiin myös pari kertaa HeC ohjelma huvin vuoksi (: Mut joo. En kuvannu paljoo mut sen verran et saan laitettuu tänne kuvia :--D Ratsastuksen jälkeen Kapepojka pääsi tarhailemaan :)


 Tämän jälkeen nappasin tallista tallin nuorukaisen, Linan :) Pitkään aikaan ei oo tammaa tullu ratsastettuu mut pitäähän senkin kouluus saada vietyy loppuun asti :'D Ihan perus juttuja mentiin. Jonkun verran laukan nostoja ympyrässä molempiin suuntiin. Aika pahasti kaahaili ja pukitteli ja kulki pää ylhäällä. Huomaa ettei alla ollut kovin kokenut ratsu (': Ratsastuksen jälkeen Vein Linan tarhailemaan myös :)


Sitten vielä lopuksi juoksutin Myyn ja Even. Silleen jännästi x) Laukkautin ja ravautin molemmat tammat. Naisilla oli molemmilla aika paljon energiaa takataskussa ja aika moista kaahaamista se oli. Nämäkin tammat vein liikutusten jälkeen ulos :)


Lopuksi heitin myös Spartan, Hoppnetin ja Cassun pihalle :) Huomenna liikuttelen nämä orimukset :--D Lopuksi vielä siivosin tallin ja sen ympäristön kisoja varten. Nyt täytyy lähteä hakemaan hevosia tarhasta vaikken mitenkään jaksisi :'d No elämä on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti