torstai 26. huhtikuuta 2012

Nuhaaaa..

Otsikko kertaa (; ++++ SUPERNATUAL <3
Eli olen ollu tässä nyt pari päivää kipiänä ja poissa koulusta. Itse asiassa, kipeäksi tulin viime perjantaina kun olin ratsastamassa. Vilustutin itteni ja varsinainen nuha ilmeni vasta maanantai illalla. Tiistain ja keskiviikon mädännyin  kotona ja oikeesti ! Tietty just noina päivinä oli a i v a n upea ilma ! Aurinko paisto ja +20 lämmintä ! Ja tänään torstaina kun menin kouluun, sataa ja on pilvistä :/ Just niin tätä mun tuurii D:

Olishan mulla vaikka mitä sanottavaa noista kahesta päivästä mut pitäähän joskus alottaa kertoo jostain positiivisestakin. Elikkäs kisat 5.5. ja voi olla et peruuntuu ny ky serkun synttärit just sillon! Oikeestiu D:: Kattoo ny :/ Mut siis mä en tänää vielä ratsastanu koska ottaa henkeen niin kamalasti ku ottaa pari juoksu askelta ni orjuutin sit Sharaa >:--))

Se tuli meille joskus 16:30 ja sekoiltii koneella eka joku puol tuntii .. Sit lähettiin ulos ratsii :.-) No siis mä en ratsastanu mut joo :'D Eka Shara meni Vilmalla ja laitoin kaksikon menee vähän enemmän ympyröitä.Kohta me vaihdettiin heponen Vanuun ja laitoin ne kaks treenaamaan HeC'n perusmerkin kouluohjelmaa :') Mäkin sen siinä sitten menin..vahingos .. ainaki leikkisti :.-P Mut jooo kun kisoihin on tulossa HeC luokka ni treenattiin sitä sit jonnkun takii :--)


It vielä koska en oo ainakaa kuukautee liikutellu Kapea ni juoksutettiin ja irtohypytettiin sitä :) Orimus oli pitkän auon jälkeen aika energinen mutta ei jaksanut käyttää sitä energiaa työskentelyyn :'D Kyllä kiristys, lahjonta, uhkailu tekniikalla saatiin ori kulkemaan hyvin :) it irtohypytettiin kahdella esteellä noin 20-80cm :) Hiukan se sekoili :'D

                                                             Sori tärähtäny kuva :--P


Mut joo ja Shara haettiiiiiiiinnnnnn ööö 19:00 :)))

Ja tässä tiedotus osio ! KAIKKI KATSOMAAN SUPERNATURALIA ! Se tulee sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sekä tiistaina yöllä ! Aivan H U I P P U sarja ! +++ Kisat 5.5. :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti