maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvät joulut vaan jokaselle :) !

Jep tosiaan, nyt tää luvattu päiväpostaus siitä kaikesta säädöstä mitä tänää oli päivän aikana :)
Mut joo sain raahattua itteni vasta 13 jäljistä pihalle ku käytiin keskustassa yms. juttuja oli siinä sit. Oli aika kiva ilma, - 8 pakkasta ja lunta tuli. Ja mä vedin kesälenkkareilla ja legginsseillä. Jep. En toki jäätyny, illalla ku palasin sisälle jalat olikin sit ihanan tunnottomat :) et nam.


Tosiaan. Heitin hepat siitä pihalle, loimitinkin kaikki ettei ihan kamalasti toi lumi imeytys niihin :'D Nii ja tähän väliin pikku tiedote, Cassu muutti Sharalle taas talveks ja Eve tuli sit mulle :) Joo ainut heppa mitä en loimittanu ja hbeittäny tarhaan oli Fiasco. Lähin nimittäin sillä maastoon. Semmonen rento joulumaasto se oli ja tarkotus oli tehä ihan koostevideo siitä menosta. Ei ollu kylmä muutaku varpailla. Piti vaihtaa videokamera järkkäriin kun ei tuo samsung kestä kylmyyttä yli - 5 astetta :/ Mut joo, sellanen rento puolen tunnin maasto se oli. Lumen kanssa riehuttiin, ravailtiin ja hiukan päästelinkin. Mut pääasiassa kuvasin.

Maastoilun jälkeen, hoitelin siinä Fiascon poies ja napsin noi kaks yllä olevaa kuvaa :). Otin loputkin heposet sisälle ja harjailin sen kaiken kertyneen lumen poies niitten päältä.. Jätin kuitenkin loimet niitten päälle :) laiskuudesta kärsii. Ja väänsin lyhyen koosteen tänpäiväsestä joulumaastostakin :)

Jep siin sit sekoiltiin ja opltiin ihan et terve teille ja näin. Sit sulkeuduin omaan huoneeseeni ja mut tultii hakeen ku 'pukki' oli tuonu lahjat kuusen juuree :D Jee! joo mut siin perus lahjojen jako ennen kun saatiin avata ne :) Mut piti saada alunperin vaan muutama paketti mut oli niit siin sit ihan kiitettävästi :))! Laitan tähän nyt kuvan jutuista mitä sain :


Joo tosiaan, siin on jotain rasvoja, käsilämmittimet , kynsilakanpoistoainetta, kolmet tekokynnet , supernaturalin 2 ja 3 tuottarit ja pari kynsilakkaa. Noitten lisäks sain yökkärit (söpöt pikkumyy), villasukat, hanskat, aamutakin, paaaljon karkkia seka tamronin 70-300mm objektiivin ♥ oli kuulkaa omaperänen pakkaus! Mut joo toi ylempi lahjakuvakin on otettu sillä ;) ja kaiken lisäks sain 100 € rahaa + lahjakorttei, oon rahois jep.

Ja kiitokset näin loppuun vielä kahdelle ihmiselle. Ensinnäkin Viltsulle (pitää blogia Renhet's Events) ihanista korviksista ♥ sellaisa just tarvitsin ja sopii näihin toisten korviksien harjoituskorviksiin :D! Ja toiseks Sharalle joka anto mulle ihunan tyynyliinan ja noi alimmat tekokynnet tosta kuvasta (ne kahet pinkissä puketissa olevat) ! KIITOS :D

1 kommentti:

  1. Haastan sinut! :)

    http://vanukkaat.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

    VastaaPoista