sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kisoissa 6.10. ft. mattiperttijuhosimoBANG

En oo kauheesti viikolla ratsastellu ku oon yritelly parantua tästä nuhasta :/. Tiistaina olin kuitenkin Pavella ja kaikkee muutaki mut siis ..

1.10. Ten Hoppnetiille uudetb suitset ja innostuin sit kokeilemaan niitä. Treenasin vaan ihan niihi kisoihin vaikken Hoppnetilla osallistunukkaan :) Hyvin poni meni, Helpon C'n ohjelmaa harjoittelin :)

6.10. Oli sit nää kisat. Haettiin Viltsu joskus 11.30 ja suunnattiin Kht Nipoon (Sharan naapurissa). Shara ja Kht Nipon omistaja siis pitivät yhteis kisat. Kisaajioa oli kaikkiaan 5. Mää, Viltsu, Nellie ja kaks muuta. Mut tosiaan, luokat ja sijoitukset olivat seuraavanlaiset:

Hevostammat: Demi, 1
Hevosorit: Tomppa, 2
Poritammat: Myy, 1
Poniorit: En ollu
HeC: Demi, 2 ja Tomppa, ei sijaa
Matalampi esteluokka: Tomppa, 2 (?)
Karkeampi esteluokka: Demi, 1

oli ihan hirveen hauskaa sil karkkii mäyssätessä :'D Joo otettiin jnku verra kuvii ja videoita. Vlma kaatu tossa vikassa esteluokassa ja sain sen videolle ♥ oon onnelline. Mulla meni HeC ihan päin peetä ja esteluokat kusin sit muuten vaan :'DJouduttiin Viltsun kaa lähtee kisoista jo 15 aikaa koska oli se gospel-konertti. Yllätyin. Oli itseasiassa aika kivan kuulosta musaa :)! Aihe ei tosin napannu xD Mut joo, kamera ei mukana ja päähän otti. Korvissa soi monta tuntia konsertin jälkeen xD Viltsu tuli meille konsertin jälkee yöks. Kotiin kävellen salen kautta. Käytiin Handen kaa pikku lenkki ja alettii kattio Scream 3'sta. olinpaniikissapistefi xD Nukkuu kahden aikaan :) Aamulla sit katottiin telkkarii 12 asti kunnes Shara tuli. Viltsu lähti ja me lähettiin aika pian Sharan kaa Pavelle, siitä lisää toisessa blogissa :)

1 kommentti:

  1. Oi, löysin tän blogin ja voi rakkaus miten ihana!<3 liityin heti lukijaks.
    Kivoja keppareita sulla!:) Odotan innolla jo seuraavaa postasta!

    Katoppa tuo minunkin keppari blogi:)

    http://livelauhglove.blogspot.fi/

    VastaaPoista