sunnuntai 21. lokakuuta 2012

20.10. Helsinki Horse Show 2012

Otsikko ketoo enemmän kuin tuhat sanaa. Eiku mitä? Njoo kaikki saatto jo tajuta missä mä eilisen päivän vietin :'D Helsingissa, tarkemmin Hartwall Areenalla kattomassa UB Horse Showta :) Mä menin Chapelin porukassa mut oleskelin vaan Sharan ja kahen muun kaa. Lähtö oli tallilta 07:30 ja oltiin tallilla jo 07:20. Istuttiin bussissa aika edessä kun on tällänen pää .. eli mulla on aika voimakkaat nää matkapahoinvoinnit .'D Joo ukuin kuitenkin suurimman osan matkasta. Mysähdyttiin 15 min tauolle Forssan autokeitaalle. Matka jatku ja oltiin joskus kello 11:20 Hartwall Areenalla ja nähtiin niitä ekoja heppoja siinä pihalla. Kierettii nii kauan kunnes alko noi UB Grand Prix-luokat ja nehän alko kello 12. Ekana oli kouluratsastusta, tarkemmin kür. Yks suomalainen oli mukana kisaamassa mut oli varmaan vikalla sijalla .. En muista minkä maalainen voitti :'D
Sen jälkee alko esteluokat. GP'tä kun mentiin ni korkeus oli 160cm. Suomalaisia oli kuus kaikista 44 ratsastajasta. Ja voitte vaa arvata et ykskään ei sijoittautunu. Kukaan ei pudonnu mut tais tul yks kielto ja puomeja tippu sitäki enemmän. Ohjelman lopuks tuli espanjalainen tanssiesitys. Sit oli pieni tauko ja alkoi saturday night class. Se alko luokalla Länsiväylä Internatuonal ja korkeus oli muistaakseni 140 cm. Kukaan ei pudonnu mut puomeja tippu taas. Harva meni putaan radan. Suomalaisia oli 12 kaikista 48 ratsastajasta. Muitaakseni täsä luokassa sijoittui yks suomalainen, Sebastian Numminen tuli viidenneks :D Paras suomalaisten sijoitus niissä luokissa mis oli muistakin maista ratsukoita.


En muista tarkkaa järjestystä mut ton länsiväylä- luokan jälkeen tuli viel pari esteluokkaa,
suokkian GP, Issikka show, suokkien maailman ennätystä yritettiin rikkoa ja korkeushyppy. Esteluokissa kukaan ei tippunu mut puomit lenteli .. taas. Suomalaiset ei sijoittunu. Suokkien esteissä yks tippu ja sain sen vieolle ♥ voi rakkaus. Suokkien koululuokka olikin sit vaan soku etitys mut ihania suokkeja ne kyl oli ♥ Suokkien korkeushypyn ennätystä ei rikottu. Sitä oli yittämässä kolme ratsukkoa. Yks keskeytti ja loput tippu toisella yrityksellä. Alotettiin 135 cm ja ne enkkahan on 172 cm en .. lähelle ei päästy. Tän jälkeen oli vielä korkeushyppy-luokka. Yks suomalainen joka tippu ekalla kierroksella. Korkein este mikä hypättiin taisi olla 170 tai 180 cm.


Oli aivan järkyttävän mahtava juttu! Ens vuonna taas uudestaan :) Video tulossa! Linkkaan sen sitten ku se on valmi (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti