sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kepparitapahtuma 30.9. :D

Kirjotin kyl eilenki mut kirjotus into ja sehän on aina vaan plussaa :'D Mut tosiaan, tänään oli lähtö Ulvilan maneesille joskus 14.20. Siellä hilluin koko ajan Sharan, Emmi, Alisa ja Viltsu. Mulla oli Grim mukana ja sehän ei siis takasin tullut :). Kello 15 ne kisat sit alko. Kaikki muut kisas paitsi mä (siis tästä porukasta) mä toimin naulakkona ja parhaimmillaan mun päällä oli kaksi kameralaukkua, kolme kameraa, kaksi normilaukkuu ja takki :'D paino. Jep kuvailin sit siel vaa. Mä en ostanu mitään ihmeempää mut sit mukaan tarttu valkonen satulahuopa, Pavea varten. Siin sit ihmiset kisas, mä kuvasin. Alisa voitti, Viltsu tuli toiseks ja se kenelle myin Grimin, tuli kolmanneks (ei kylläkää grimil). Ma sain arvonnasta yhen lehden :'D Mut sit ku kaikki häipy, me oltii rohkeita ja pystytettiin sin yks este. Ei me kuitenkaa korkeeta hypätty. Kaikki riehu siin jotain omaa. Lopussa Shara piti meille viel tuntia :)

reps

2 kommenttia:

 1. postauksesi on tosi kivoja! Voitko joskus tehdä postaukse jossa oot ratsastamassa jollain tallilla oikella hevosilla?:)

  http://dreamingisbelieving-rosa.blogspot.fi/

  http://livelauhglove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D! Itseasiassa mulla on blogi, jossa kertoilen mun ja mun vuokriksen touhuista :) ! http://pavejaihmiset.blogspot.com

   Poista