lauantai 5. lokakuuta 2013

Blogia ajan tasalle :)

hmm .. Pistäkääs vaikka tämä soimaan kun luette :)

29.9. 
Suuntasin itseni Sharalle. En ottanu heppaa mukaan, vain kamerani nimittäin se koko aika minkä siellä olin, kulutettiin kuvien ottamiseen mun yhtä koulutehtävää varten. Huristelin kotiin kivasti pimeessä ja sateessa. jes.

30.9.
Koulun jälkeen Viltsuh. tuli meille mukanaan Ossi. Alettiin ratsastelemaan ja mä menin taas Pepillä. Ekaks hiukan koulua ja lopuksi sitten esteitä. Ite pääsin metrin yli mut metri 10 tuotti jo ongelmia. Viltsuh. meni sitten ja kaatu aika komeesti eikä tullu ees kameralle! Hiukan otti päähän. Vähän aikaa vielä ratsimisen jälkeen meillä sisällä ennen kuin Viltsuh. sitten lähti kotio.


Viikolla en sitten oikeen mitään enää tehnykkään. Keskiviikkona tallilla ja perjantaina taas Sharalla koska Vampyyripäiväkirjojen 5 kausi alkoin ja katottiin sitten se ensimmäinen jakso. Oli aika .. hämmentävä mutta hyvä :D Tän jälkeen pelattiin playstationilla ja lopuks vielä kinektillä (kirjotetaakse noin?) Kotiin taas pimeessä ja sateessa.

TÄNÄÄN
Suuntasin Viltsuh.in kanssa sitten kaupunkiin. Oltiin siellä itten joku kolmisen tuntia. Mitään erikoita kerrottavaa ei kai oo sinänsä. Käytiin syömässä Subilla. Mukaan mulle tarttu yksi paita, kuulokkeet, uus kukkaro ja heh 3. korvareijät molempiin korviin :D kyllä kelpaa.

Aika huippu postaus :) Huomenna mahdollisesti tallille tai jotain :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti