sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ehhehhee .. :')

Joo ei ole ollut minkään näköstä kirjotusintoa - eikä oikeastaan ole vieläkään - mutta otin nyt itseni niskasta ja tulin teitä kiusaamaan koska kirjoitettavaa on kolmen viikonlopun edestä. Teksti ei tule paljon mutta kuvia sitäkin enemmän :')

13.-15.9.
  Sharan kanssa Turkuun, laivalle ja Ruotsiin! No ei me nyt kahestaan menty vaan meidän mukana oli vielä 4 tyyppiä. Laiva lähti perjantaina kello 20:00 ja asetuttiin rauhassa enne kun lähettiin kiertämään laivaa ja sillain. Oli muuten ihan mahtava laiva nimittäin se Viking Line Grace. Sehän taitaa olla VL'llän uusin paatti. B-luokan hyteissäkin taulutelkkarit että .. Oli kyllä aika mahtavaa :D Nukkumaan mentiin joskus yhden jälkeen.
--
  Aamulla herätys ennen 06:00 ja vaih yksi neljästä kännykästä soitti oikeaan aikaan xD Pukeuuminen, aamupalalle ja ulos laivasta (liin muuten viimiset laivasta ulos tulijat). Kello oli Ruotsin aikaan 08:00 ja kaupat aukesivat vasta 10:00. Siinä sitten käveltiin Vanhan kaupunin läpi ja katteltiin vahdin vaihtoa kuninkaan linnalla ja sillai :'D Eka paikka mihi mentiin tais olla joku Mool tai vastaava. Kauppakeskus kuitenkiin. Päivän aikana kierrettiin myös NK, Åhlens City, Subway ja monia pikkupaikkoja! Suunnistettiin päivä kartan avulla kun meikäläisen kännykkä ei halunnut Ruotsissa toimia .. Tuli ostettua pari paitaa ja karkkia. Ostettiin Sharan kanssa täsmälleen samanlaiset paidat x2 ja Shara osti site viel jotai muitakin paitoja. Törmätiin myös miimikkoon (joka iskimeille silmää ♥) ja johonkin Ruotsalaiseen poikabändiin. Päivä meni nopeesti ja meinattiin jäädä jumiin maratonin takia :'D Hipsittiin terminaaliib pelaamaan korttia ja odotamaan laivaa. 
Laivassa asetuttiin ja lähettiin kiertään. Takasin tultiin Amroellalla ja aika karsee laiva verrattuna tohon Graceen ..
-- 
  Aamulla taas heräus kello 06:00 ja heti pueutuisen jälkeen syömään. Aamupalan jälkeen pakkaus ja maihin.  Heitettiin seuralaiset bussipysäkille ja lähettiin ajamaan kohti kotia. Ulvilassa oltiin 10:00 aikaan ja oli muuten ihanaa nähdä Hani 'pitkästä aikaa' ♥

Kuka tietää?
Tässä kaupasa myyjä esitteli meille suomen kielen sanastonsa: siika, joutsen, kiitos, ole hyvä, terve ja voi v*ttu.

20.-22.9.
Ei oikeestaan kauheesti muuta kun että Viltsuh. muutti meille viikonlopuksi ja käytiin perjantaina kattomassa elokuvissa The Conjuring eli Kirottu. Skopilla oli kuva ajaa kello 23 kotiin pimeessä :c hui. Meillä vaa oltiin ja nukkumaan me mentiin 03:00 suunnilleen. 
-- 
  Lauantaina en muista yhtään miä me tehiin, sekoiltiin vaan ja pelattiin 4 tuntia monopolia wut?! Illalla me sitten katottiin muutama elokuva, Sinister uusiksi ja joku The Apparition tai vastaava. 
--
  Viltsuh. lähti kotio päivällä ja mä ja Shara lähettiin tallille ratsastamaan Pontsolla. Pontso meni kivasti ottaen huomioon että ruuna oli juuri palailemassa saikulta.


27.-28.9
  Shara hipsi meille yöksi. Hänen tultuaan käytiin hakemassa Paranormal Activity 2 ja väjän mässyä. Illalla me sitten katottiin oi elokuva ja silleen. 
--
  Eilen herättiin 10 aikaan ja 2 kk ratsastustauon jälkeen, mentiin ratsastelemaan. Ei mitään totista touhua. Vähän muisteltiin että miten sitä mennäänkään ja mentiin vähän koulua ja vähän esteitä. Yhteensä mentiin joku tunti. Mä menin Lillillä ja Shara Lumikilla. Muuntauduin ja me lähettiin kaupunkiin ostamaan mulle farkkuja. Suunnitelmisa oli ostaa vaaleet muttei sitten ollu tarpeeks punttia ni päädyttiin sinisiin. Kivat nekin silti :> Ostin myös parit (6) korvikset. Sharan sain ostamaan korvikset, paidan, vyös ja donitsin :D Ajeltiin takas meille ja ooteltiin Sharan noutajaa. Itse istuin loppupäivän kotona. 


Tällästä tällä kertaa. TÄnän suunnitelmissa ajella Sharallle ja kattoo nyt mitä siellä duunataan :)! Yritän nyt aktivoitua hiukan ja sillai  ;)

1 kommentti: