lauantai 22. helmikuuta 2014

Pieni tauko tuli pidettyä .. ja ARVONTA

EI oo taaskaan oikeen tää postailu jaksanu kiinnostaa. Hiihtoloma on pian lusittu ja paluu arkeen lähestyy. En ole ratsastellut kovin aktiisivesti, mitä nyt leiriä varten oon pitäny tunnin. Yhdella tunnilla tuli kans vähän ratsittua mutta eihän siitä oikeen tullu mitään. Pistän tähän kuvia ensin siitä mun pitämästä tunnista ja sitte siitä, minkä Viltsuh. piti mulle ja Sharalle.

On tultu käytyä hohtokeilailemassa kaveriporukalla ja nyt hiihtolomalla suunnattiin Sharan kanssa Sappeelle laskittelemaan kolmeksi päiväksi. Oli aivan mahtava reissu!Ja vähän vielä asiaa tähän loppuun. Tähän blogiin on nyt kertynyt mulle huiput 60 lukijaa. Mietin tossa vaikka kuinka kauan mitä mä oikein keksisin kunnes löysin tosta kaapista yhden pienen tiedottoman. Tuli siitä sitten sellainen idea että voisin järjestää arvonan mikäli teitä lukijoita vaan kiinnostaa

ARVONTA??
En nyt vielä pistä pystyyn mitään virallista arvontaa, ennen kuin tiedän kuinka montaa tälläinen touhu kiinnostaisi. Pääpalkintona on siis suht pieni valkoinen tiedoton. Pistä tähän postaukseen kommentia tai pistä rasti tohon 'kiinnostuin' kohtaan (löytyy toimintojen vierestä) jos kiinnostuit. Järjestän arvonna jos löytyy edes 10 kiinnostunutta.

5 kommenttia: