sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hurts - Miracle


Kuunnelkaas tota kun luette tätä tekstiä :) Ei sovi aiheeseen tai mitää mutta oon jotenkin tykätyny kyseiseen bändiin ja sillai ^.^

9.8. Sian siis tuon uuden heppasen valmiiksi ja testailinkin tammaa. Tosi kiva ratsastettava on vaikka olisihan tuo voinut olla kookkaampi. Menin ponilla ensin koulua ja menin kaikki mahdolliset läpi; väistöt, kootut,lisätyt, piruetit ja taivutukset. Lilli tuntu tosi kivalta. Tän jälkeen hyppäsin tammalla vielä 40 sentistä yli 100cm. Kivalta tuntu mennä ja silleesti. Otin tosiaan pelkästään vieota joten kuvia ei ole ..

Tänään, 11,8 hilpaisin Viltsulle jo 10 aikaan mukanani Lilli. Suunniteltiin hänen kisoihin tuo esterata ja hypättiin sitä. Kuvasinkin jonkunverran. Hypättiin ihan 10 sentistä metriin samaa tappavaa rataa. Itse olin ihan kuollut kun on tuo liikkuminen vähän jäänyt .. Illemmalla sitten istuttiin meijän sohvalla ja katottiin Paranormal Activity 3 & 4 kun tulivat telkkarista yöllä. 


Ja tosiaan. loma on nytten ohi ja huomenna palaan koulun penkille. Teen viikon sisällä kesästä jonkun .. kesävideon ja pistän sitä sitten tubeen kun se valmistuu. Sen yhteydessä joku yhteenvetopostaus kesästä :)

2 kommenttia: