perjantai 26. heinäkuuta 2013

Rankkaa mut silti niin epäaktiivista

Tosiaan mulla alkoi kesätyöt 15.7. S-Market Herkussa ja oon tämän takia ollut ihan poikki. Eka viikko meni niinkin kivasti että herätys joka päivä kello 05:00, seitsemäksi töihin hyllytystä, hyllytystä ja vielä vähän hyllytystä. Olin siis teollisella puolella. No tän viimesen viikon olin maitokaapissa yms. ja jäädyin. Kaks kertaa oon kahden viikon aikana jaksanut ratsastaa, muuten oon vaan nukkunu.

Viime sunnuntaina, 21.7. Shara raahautui meille mukanaan Vihje, Lumikki ja muuttuva labyrintti. Ratsittiin vain Casilla ja Vihjeellä koska laiskuus. Treenattiin Mochin tuleviin kisoihin tosta 100cm tyyliluokkaa ja todettiin ettei kuitenkaan taideta siihen osallistua :D heh. Käytiin Hanin kanssa lenkillä joka on muuten btw lopettanu ontumisen ja katottiin Teen Wolfia johon jäin koukkuun :') Shara haetttiin seittemän aikaan ja mä aloin valmistautumaan seuraavaan työpäivään.


Toisen kerran jaksoin ratsastaa keskiviikkona, 24.7. Menin Cassulla jonkun näköstä koulua ja yritin saada jalkoja vähän heräteltyä. Tosi tällänen pikanen ratsiminen, mentiin läpi kaikki askellajit kootussa ja lisätyssä. Kokeilin orille myös noita kankia jotka menee mun kaikille hepoille .. lol. Heppa talliin ja homehduin loppu päivän.


Kepparirintamalla ei oo tapahtunukkaa mitään sen kiinnostavampaa. No mitäs muuta no kävin ostamassa itelleni uuden puhelimen ja kyseessä on Samsung Galaxy Express ja aika magee vehje on kyllä. Mitäs muuta .. no meillä irtos jääkaapista ovi ja tänään tuli sitten tilalle uus ja nyt meillä on jääkaappi ja pakastin ihan erillaisia ja yllätysyllätys jääkaappikin on samsung :D jei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti